Çözüldü Farklı kredi kartlarını tek uygulama üzerinden NFC ile kullanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetdemirexe

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar bir ara alışveriş yaparken yabancı birinin telefonunun NFC özelliği ile ödeme yaptığını gördüm.
NFC ile ödeme yapmayı biliyorum kredi kartından çekiyor ve şu an VakıfBank kartımı bu şekilde kullanıyorum.
Adamda gördüğüm uygulamada kredi kartları ekranında görünüyor ve sadece yana kaydırıp başka karta geçiş yapıp NFC ile ödeme yaptığında o karttan alışveriş yapmış oluyordu. (ilk karttan çekmedi çünkü oradan biliyorum)
Bu uygulama nedir nasıl bulabilirim veya ben yanlış mı gördüm bu konuda bilgilendirebilecek olan var mı umarım tam anlatabilmişimdir.

Google Pay diye biliyorum ama TR'de yok.

Daha önce AVM'de çalıştığım için birkaç kişide daha görmüştüm ama dediğiniz gibi hepsi yabancı müşteriydi o yüzden pek sorma çabasına girmemiştim. Muhtemelen alternatif bir uygulama da yoktur çok teşekkürler.

Juzdan var. O da işe yarıyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kankam Türkiye'de PayPal yasaklanmasaydı keşke PayPal'da vardı ama Türkiye'de yasaklandı. Yasaklanmamışda olabilir onun gibi bir olaydan Türkiye'de artık hizmet vermiyorlar. Ama VPN tarzı bir şeyler 1 kereliğine girip yurt dışı telefon numarasıyla kayıt olursan ve giriş yaparsan sonradan VPN kapasanda sıkıntı olmuyor. He bir de Juzdan var.

Yabancı ülkeye ait kartların varsa, Apple Pay kullanabilirsin, Çin kartımı Apple Pay ile kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…