Yusuf saim Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 Bilgisayarımda 16 GB RAM kullanımı %40 olarak gözüküyor ve kullanıcılarda PC(110) falan diye gösteriyor. Virüs girmişti temizlemiştim ama böyle görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2024
Bilgisayarımda 16 GB RAM kullanımı %40 olarak gözüküyor ve kullanıcılarda PC(110) falan diye gösteriyor. Virüs girmişti temizlemiştim ama böyle görünüyor.
Bursalı Hacı Java Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 281 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15. Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #2 Bilgisayarı kurarken yerel kullanıcı adını PC olarak mı ayarladınız? Eğer yerel kullanıcı adı PC ise herhangi bir sorun gözükmüyor gibi.
Bilgisayarı kurarken yerel kullanıcı adını PC olarak mı ayarladınız? Eğer yerel kullanıcı adı PC ise herhangi bir sorun gözükmüyor gibi.
Yusuf saim Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #3 Bursalı Hacı Java dedi: Bilgisayarı kurarken yerel kullanıcı adını PC olarak mı ayarladınız? Eğer yerel kullanıcı adı PC ise herhangi bir sorun gözükmüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ya hayır PC'nin yanında parantez içinde sayı yazıyor o ne oluyor tam olarak size görselde atamıyorum şuan sunucuda sıkıntı var dşyor
Bursalı Hacı Java dedi: Bilgisayarı kurarken yerel kullanıcı adını PC olarak mı ayarladınız? Eğer yerel kullanıcı adı PC ise herhangi bir sorun gözükmüyor gibi. Genişletmek için tıkla... Ya hayır PC'nin yanında parantez içinde sayı yazıyor o ne oluyor tam olarak size görselde atamıyorum şuan sunucuda sıkıntı var dşyor
Bursalı Hacı Java Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 281 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo V15. Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #4 Yusuf saim dedi: Ya hayır PC'nin yanında parantez içinde sayı yazıyor o ne oluyor tam olarak size görselde atamıyorum şuan sunucuda sıkıntı var dşyor Genişletmek için tıkla... Çalışan programların işlemlerinin sayısını gösterir o sayı.
Yusuf saim dedi: Ya hayır PC'nin yanında parantez içinde sayı yazıyor o ne oluyor tam olarak size görselde atamıyorum şuan sunucuda sıkıntı var dşyor Genişletmek için tıkla... Çalışan programların işlemlerinin sayısını gösterir o sayı.
Yusuf saim Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #5 Bursalı Hacı Java dedi: Çalışan programların işlemlerinin sayısını gösterir o sayı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler peki 16 GB RAM de boşta yüzde 30-50 arası kullanım normal mi?
Bursalı Hacı Java dedi: Çalışan programların işlemlerinin sayısını gösterir o sayı. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler peki 16 GB RAM de boşta yüzde 30-50 arası kullanım normal mi?
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 815 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #6 Yusuf saim dedi: Tamam teşekkürler peki 16 GB RAM de boşta yüzde 30-50 arası kullanım normal mi? Genişletmek için tıkla... Sadece bana mı öyle geliyor yoksa Windows son zamanlarda fazlasıyla RAM mi tüketmeye başladı?
Yusuf saim dedi: Tamam teşekkürler peki 16 GB RAM de boşta yüzde 30-50 arası kullanım normal mi? Genişletmek için tıkla... Sadece bana mı öyle geliyor yoksa Windows son zamanlarda fazlasıyla RAM mi tüketmeye başladı?
Yusuf saim Centipat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #7 Meriç Çeliktekin dedi: Sadece bana mı öyle geliyor yoksa Windows son zamanlarda fazlasıyla RAM mi tüketmeye başladı? Genişletmek için tıkla... 11 benimki
Meriç Çeliktekin dedi: Sadece bana mı öyle geliyor yoksa Windows son zamanlarda fazlasıyla RAM mi tüketmeye başladı? Genişletmek için tıkla... 11 benimki
H hörmöks Femtopat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Şubat 2024 #8 Yusuf saim dedi: 11 benimki. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 10 kullanıyorum boşta 4.4-5.2 GB arası RAM kullanıyor.
Yusuf saim dedi: 11 benimki. Genişletmek için tıkla... Ben Windows 10 kullanıyorum boşta 4.4-5.2 GB arası RAM kullanıyor.
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.156 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2024 #9 Discord + 7 firefox sekmesi + word açık ve şuan yüzde 46 kullanıyor.
Meriç Çeliktekin Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 815 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Isle of Man - Man Adası Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #10 Yusuf saim dedi: 11 benimki Genişletmek için tıkla... Ben de 11 kullanıcısıyım, güncelleme geldikçe RAM tüketimi artıyor sanki.
Yusuf saim dedi: 11 benimki Genişletmek için tıkla... Ben de 11 kullanıcısıyım, güncelleme geldikçe RAM tüketimi artıyor sanki.