Y ysfc54 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Merhaba, elimde Galaxy Buds kulaklık var. Bunun sol tekini kaybettim, başkasından aynı model sol bulsam eşleştirebilir miyim? Bu mümkün mü?
Merhaba, elimde Galaxy Buds kulaklık var. Bunun sol tekini kaybettim, başkasından aynı model sol bulsam eşleştirebilir miyim? Bu mümkün mü?
O Oswald Decapat Katılım 14 Ekim 2022 Mesajlar 709 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 ysfc54 dedi: Merhaba, elimde Galaxy Buds kulaklık var. Bunun sol tekini kaybettim, başkasından aynı model sol bulsam eşleştirebilir miyim? Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Aynı model olsa bile seri numarada ki kayıtları farklı olduğu için olmayabilir. Yani hepsinin seri kodu aynı olamayacağı için bence olmayabilir ama denemekten bir zarar gelmez. Artı 0 Eksi
ysfc54 dedi: Merhaba, elimde Galaxy Buds kulaklık var. Bunun sol tekini kaybettim, başkasından aynı model sol bulsam eşleştirebilir miyim? Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Aynı model olsa bile seri numarada ki kayıtları farklı olduğu için olmayabilir. Yani hepsinin seri kodu aynı olamayacağı için bence olmayabilir ama denemekten bir zarar gelmez.
depzein Zeptopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #3 ysfc54 dedi: Merhaba, elimde Galaxy Buds kulaklık var. Bunun sol tekini kaybettim, başkasından aynı model sol bulsam eşleştirebilir miyim? Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... ben de eşleşmediğini biliyorum. Samsung bayisine gidip yeni tekli bir kulaklık alıp onu eşleyebiliyorsunuz ama. Artı 0 Eksi
ysfc54 dedi: Merhaba, elimde Galaxy Buds kulaklık var. Bunun sol tekini kaybettim, başkasından aynı model sol bulsam eşleştirebilir miyim? Bu mümkün mü? Genişletmek için tıkla... ben de eşleşmediğini biliyorum. Samsung bayisine gidip yeni tekli bir kulaklık alıp onu eşleyebiliyorsunuz ama.