theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 3 Haziran 2023 #1 Yeni laptop aldım. (ASUS TUF A15) İçinde 2 tane M.2 slotu var. Boş olana direkt kendi SSD'mi takıp çalıştırabilir miyim? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Üşengeç biri olduğum için sıfırdan Windows 10 yüklemek istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Yeni laptop aldım. (ASUS TUF A15) İçinde 2 tane M.2 slotu var. Boş olana direkt kendi SSD'mi takıp çalıştırabilir miyim? Herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Üşengeç biri olduğum için sıfırdan Windows 10 yüklemek istemiyorum.
slmgoko Kilopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 408 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 Tam emin değilim ama driver sorunları yaşarsınız gibi. Daha bilgili arkadaşlar detay verirler.
theorder21 Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 477 Çözümler 3 3 Haziran 2023 #3 slmgoko dedi: Tam emin değilim ama driver sorunları yaşarsınız gibi. Daha bilgili arkadaşlar detay verirler. Genişletmek için tıkla... Driverlari silip yenisi yuklesem olur mu?
slmgoko dedi: Tam emin değilim ama driver sorunları yaşarsınız gibi. Daha bilgili arkadaşlar detay verirler. Genişletmek için tıkla... Driverlari silip yenisi yuklesem olur mu?