2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.349 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 9 Aralık 2018 #11 Toprak Aga dedi: @Froter gardaş gaza gelme ne alaka? Ben yanlış görmüşüm hemen gelip laf atma. Genişletmek için tıkla... wake up to reality dedi: Asus alsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu kısma evet olur diye yazdığını düşünmüşsün sanırım.
Toprak Aga dedi: @Froter gardaş gaza gelme ne alaka? Ben yanlış görmüşüm hemen gelip laf atma. Genişletmek için tıkla... wake up to reality dedi: Asus alsam bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu kısma evet olur diye yazdığını düşünmüşsün sanırım.
MuhammedT0 Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2020 #12 Marka Olarak Performans Değiştirmez Sadece Dış Görünüş Olarak Değiştirir Diye Düşünüyorum m Performansı Üst Düzey Etkilemez
Marka Olarak Performans Değiştirmez Sadece Dış Görünüş Olarak Değiştirir Diye Düşünüyorum m Performansı Üst Düzey Etkilemez
RTX_sevdalısı34 Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #13 Ekran kartıyla anakart farklı marka olursa O.C yapabilir miyim?