T Tolga Smerci Decapat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 1 14 Aralık 2018 #1 Öncelikle merhaba. Ben bir sistem toplayacağım saçma ama yine de sormak istiyorum aklıma takıldı. Asus anakart ile MSI ekran kartı arasındaki uyumda sıkıntı çıkmaz değil mi? Şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2018
Öncelikle merhaba. Ben bir sistem toplayacağım saçma ama yine de sormak istiyorum aklıma takıldı. Asus anakart ile MSI ekran kartı arasındaki uyumda sıkıntı çıkmaz değil mi? Şimdiden cevap verdiğiniz için teşekkürler.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 14 Aralık 2018 #2 Hayır alakası yok olmaz.
Periklesis Kilopat Katılım 17 Nisan 2016 Mesajlar 464 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2018 #3 Hayır yaratmaz. Bu siteyi kullanabilirsin uyumluluk testi için: Pick parts. Build your PC. Compare and share. - PCPartPicker
Hayır yaratmaz. Bu siteyi kullanabilirsin uyumluluk testi için: Pick parts. Build your PC. Compare and share. - PCPartPicker