EboIa Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 123 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core i3-12100F XFX rx6600 Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2024 #1 XFX RX 6600'dan ASUS RX 6600'e geçeceğim. Yani iki farklı PC de ki ekran kartlarını değiştireceğim. İki PC'de de driver ile ilgili bir değişiklik yapmama gerek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2024
XFX RX 6600'dan ASUS RX 6600'e geçeceğim. Yani iki farklı PC de ki ekran kartlarını değiştireceğim. İki PC'de de driver ile ilgili bir değişiklik yapmama gerek var mı?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 8 Temmuz 2024 #2 EboIa dedi: XFX RX 6600'dan ASUS RX 6600'e geçeceğim. Yani iki farklı PC de ki ekran kartlarını değiştireceğim. İki PC'de de driver ile ilgili bir değişiklik yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta AMD' nin kendi sitesinden indiriyorsun sürücüyü. Markanın sitesinden değil.
EboIa dedi: XFX RX 6600'dan ASUS RX 6600'e geçeceğim. Yani iki farklı PC de ki ekran kartlarını değiştireceğim. İki PC'de de driver ile ilgili bir değişiklik yapmama gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Gerek olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta AMD' nin kendi sitesinden indiriyorsun sürücüyü. Markanın sitesinden değil.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.735 Çözümler 52 Yer Afyonkarahisar 8 Temmuz 2024 #3 Gerek olduğunu sanmıyorum da birkaç dakikalık bir işlem altı üstü. Yapsanız çok bir vakit kaybetmezsiniz. İçim rahat etsin diye yapardım ben. GPU aynı da boost hızları falan farklı olabilir.
Gerek olduğunu sanmıyorum da birkaç dakikalık bir işlem altı üstü. Yapsanız çok bir vakit kaybetmezsiniz. İçim rahat etsin diye yapardım ben. GPU aynı da boost hızları falan farklı olabilir.