Amazon.com.tr bu bilgisayarı sipariş verdim ancak RAM'i 8 GB idi.
Yanında Amazon.com.tr bu RAM'i de sipariş ettim içindeki RAM sanırım Samsung marka imiş yorumlarda öyle hatırlıyorum bir sıkıntı olur mu?
Bilgisayarın teknik ayrıntılar kısmında ram ile ilgili bir şey belirtmemiş sadece DDR5 8 GB demiş ama yorumlarda 8 GB Samsung marka 4800 mhz ddr5 diyorlar
Bilgisayarın teknik ayrıntılar kısmında RAM ile ilgili bir şey belirtmemiş sadece DDR5 8 GB demiş ama yorumlarda 8 GB Samsung marka 4800 MHz DDR5 diyorlar
Aynı cihazı bende sipariş verdim muhtemelen en geç perşembe elimde olur, bende RAM alacağım tavsiyem eline geçtikten sonra kontrol et aynısından alman daha iyi olur.
Aynı cihazı bende sipariş verdim muhtemelen en geç perşembe elimde olur, bende RAM alacağım tavsiyem eline geçtikten sonra kontrol et aynısından alman daha iyi olur.
deneyeceğim bir sıkıntı olursa artık yapacak bir şey yok ama aldığım ramin yorumlarına baktım acer nitro 5 için bir sıkıntısı olmadığını söylemişler umarım bende de öyle olur
Deneyeceğim bir sıkıntı olursa artık yapacak bir şey yok ama aldığım RAM'in yorumlarına baktım Acer Nitro 5 için bir sıkıntısı olmadığını söylemişler umarım bende de öyle olur.