Farklı marka laptop RAM önerisi

Ali Hamza Demir

Centipat
Daha fazla  
Amazon.com.tr bu bilgisayarı sipariş verdim ancak RAM'i 8 GB idi.
Yanında Amazon.com.tr bu RAM'i de sipariş ettim içindeki RAM sanırım Samsung marka imiş yorumlarda öyle hatırlıyorum bir sıkıntı olur mu?

Aldığın RAM ile cihazın üstündeki RAM aynı MHz ve CL değerine sahipse uyumlu çalışır.

Bilgisayarın teknik ayrıntılar kısmında RAM ile ilgili bir şey belirtmemiş sadece DDR5 8 GB demiş ama yorumlarda 8 GB Samsung marka 4800 MHz DDR5 diyorlar

Cihazı teslim alıp CPU-Z üzerinden detayli bilgilere ulaştıktan sonra RAM alsanız daha dogru olurdu.

Cihazı teslim alıp CPU-Z üzerinden detayli bilgilere ulaştıktan sonra RAM alsanız daha dogru olurdu.
Haklısın ama şimdi aklıma geldi
Bilgisayarı ekleyince ekstradan ram ile satılan paketi vardı onu alayım dedim biraz acemilik oldu

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    92,2 KB · Görüntüleme: 27
Aynı cihazı bende sipariş verdim muhtemelen en geç perşembe elimde olur, bende RAM alacağım tavsiyem eline geçtikten sonra kontrol et aynısından alman daha iyi olur.

Aynı cihazı bende sipariş verdim muhtemelen en geç perşembe elimde olur, bende RAM alacağım tavsiyem eline geçtikten sonra kontrol et aynısından alman daha iyi olur.
deneyeceğim bir sıkıntı olursa artık yapacak bir şey yok ama aldığım ramin yorumlarına baktım acer nitro 5 için bir sıkıntısı olmadığını söylemişler umarım bende de öyle olur

Deneyeceğim bir sıkıntı olursa artık yapacak bir şey yok ama aldığım RAM'in yorumlarına baktım Acer Nitro 5 için bir sıkıntısı olmadığını söylemişler umarım bende de öyle olur.

Mavi ekran verir en fazla eğer Amazon'dan aldıysanız iade edebilirsiniz. Denedikten sonra benide bilgilendirirseniz memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…