Farklı marka powerbank kullanmak telefon garantisini etkiler mi?

dr.virus

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Geçen Samsung Note 10+ aldım, kullanıyorum. Taşınabilir bir powerbank da almak istiyorum. Merak ettiğim Sony, Ttech, Baseus ya da herhangi bir marka(daha ucuzlar da dahil) kullanırsam telefon garanti kapsamı dışı kalır mı? Net bir bilgi edinemedim. Kimse merak etmemiş
Teşekkürler şimdiden..

Hayır sorun olmaz ama powerbank alacaksan kaliteli bir powerbank almanı tavsiye ederim. Batarya ve akım işleri şakaya gelecek konular değil

Garanti konusunda sıkıntı olmasını istemiyorsanız orijinal ve marka powerbank'leri tercih edin. Fazla ya da az akım pilin performansını olumsuz etkiler ve bataryayı değiştirmek istediğinizde garantide sorun çıkarabilirler.

Garantide bir sıkıntı çıkmaz. Marka olarak Samsung, Huawei ve baseus öneririm.

5000-10000₺ ye telefon alıp 20₺ lik powerbank kullanan, hattında kontör olmayanları anlayamıyorum
Yani?
Kim o?
Bunu ifade etme niyetlerinizden bir tanesi makul ve benim de katıldığım bir sebep.. Öyle olduğunu varsayarsak da bu şekilde emin bir tavırla karşıdakini itham içeren üslupla yapmak sarkastik veya havalı yapmıyor sizi..
Tabii kastınız ne olduğundan emin olamam..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…