Merhaba arkadaşlar benim şuan kullandığım RAM'ler Kingston HyperX Beast 2x8 2133 mhZ fakat ben bunlardan 2x8 sipariş etmiştim. Yine ama ellerinde kalmadıkları için Dark'ın 2x8 2400 mhZ RAM'lerini yollamışlar bir sıkıntı çıkar mı taksam?
Merhaba arkadaşlar benim şuan kullandığım RAM'ler Kingston HyperX Beast 2x8 2133 mhZ fakat ben bunlardan 2x8 sipariş etmiştim. Yine ama ellerinde kalmadıkları için Dark'ın 2x8 2400 mhZ RAM'lerini yollamışlar bir sıkıntı çıkar mı taksam?
Sadece Dark marka RAM kullanacaksan bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Sonradan güncelleme yapacaksan da ayni marka ve tipte ram tercih etmeni öneririm. DARK kullancaksan hep DARK X X X X. 4 slotu X Y X Y şeklinde ayni frekansta ram kullanılamaz mı? Kullanılır. Ancak üretim farklılıklarından doğan frekanslarda değişmeler vb farklılıklar performansa yansıyacaktır. Benim fikrim ise şu, Kingston ve diğer adını duyurmuş ve pazarda güçlü isim yapmış RAM üreticileri dururken bu markaya razı olman çok garip. Sormak istediğim diğer konu ise fiyat farkı oluşmadı mı? Bence oluşmuştur. Sistem toplamada tecrübeli biri değilsen seni kandırmaya çalıştıklarından şüpheleniyorum. Biraz daha bekle sana söz verdikleri ürünü göndersinler derim ben.