Remzi Türkmen
Hectopat
Elimde 8x2 Adata XPG 3200MHz RAM ve 8x2 Goodram 3200 MHz RAM'ler var. Anakartım 4 slot RAM desteği sunuyor, hepsini taksam bir problem olur mu?
Çok yetersiz kalmıyor aslında. Hatta gayet nadir yetersiz kalıyor. Abartmanın anlamı yok bence.Takabilirsiniz. Yeni oyunlarda 16 GB RAM çok yetersiz kalıyor.
Elimde 8x2 Adata XPG 3200MHz RAM ve 8x2 Goodram 3200 MHz RAM'ler var. Anakartım 4 slot RAM desteği sunuyor, hepsini taksam bir problem olur mu?
Çok yetersiz kalmıyor aslında. Hatta gayet nadir yetersiz kalıyor. Abartmanın anlamı yok bence.
Dual channel çalışmayacak o zaman ama siz bilirsiniz.
Farklı marka olduğu için değil canım benim. Arkadaşın anakart desteklemiyordur. Ezici bir çoğunlukla 3200mhz bellek kullanan çok az kişide vardır 2xdual channel çalıştırabilecek anakart. Marka kaynaklı bir şey olduğunu söylemedim yani.Kanal dediğimiz yollar bellekler üzerinde değil. Sen farklı markalardan bellekler taktığında bu yollar sihirli bir şekilde birleşip Single Channel çalışmaya başlamıyor. Uyumlu olmama ihtimalleri hâlâ var tabii ki.
Denemeden bilemezsin.
Farklı marka olduğu için değil canım benim. Arkadaşın anakart desteklemiyordur. Ezici bir çoğunlukla 3200mhz bellek kullanan çok az kişide vardır 2xdual channel çalıştırabilecek anakart. Marka kaynaklı bir şey olduğunu söylemedim yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.