Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 28 Nisan 2020 #1 RAM'ların modelleri MHz'leri aynı ama üstündeki soğutucu farklı bir şey olur mu?
5 5WalterBishop8 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #2 olmaz ama aynı olması daha iyi olur
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #3 Revizyonu farklı 2 Ram yüzünden yeni Ram satın almışlığım var yerinde olsam kullanmam
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.919 Çözümler 6 Yer İzmir 28 Nisan 2020 #4 CL, MHz değerleri aynıysa hiç sorun olmaz. Olmasa da sorun olmaz ne için taktığına bağlı.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 28 Nisan 2020 #5 D. Deniz MARANGOZ dedi: Revizyonu farklı 2 Ram yüzünden yeni Ram satın almışlığım var yerinde olsam kullanmam Genişletmek için tıkla... Yani bozulur mu bu anlamadım ki yaa kullanmak zorundayım satamam artık bunu MPienaar13 dedi: CL, MHz değerleri aynıysa hiç sorun olmaz. Olmasa da sorun olmaz ne için taktığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Voltaj değerlerinde küçük bi farklılık var bişey olur mu
D. Deniz MARANGOZ dedi: Revizyonu farklı 2 Ram yüzünden yeni Ram satın almışlığım var yerinde olsam kullanmam Genişletmek için tıkla... Yani bozulur mu bu anlamadım ki yaa kullanmak zorundayım satamam artık bunu MPienaar13 dedi: CL, MHz değerleri aynıysa hiç sorun olmaz. Olmasa da sorun olmaz ne için taktığına bağlı. Genişletmek için tıkla... Voltaj değerlerinde küçük bi farklılık var bişey olur mu
MPienaar13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Şubat 2015 Mesajlar 1.919 Çözümler 6 Yer İzmir 28 Nisan 2020 #6 Eskilerdenn dedi: Yani bozulur mu bu anlamadım ki yaa kullanmak zorundayım satamam artık bunu Voltaj değerlerinde küçük bi farklılık var bişey olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz
Eskilerdenn dedi: Yani bozulur mu bu anlamadım ki yaa kullanmak zorundayım satamam artık bunu Voltaj değerlerinde küçük bi farklılık var bişey olur mu Genişletmek için tıkla... Olmaz
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #7 Eskilerdenn dedi: Yani bozulur mu bu anlamadım ki yaa kullanmak zorundayım satamam artık bunu Voltaj değerlerinde küçük bi farklılık var bişey olur mu Genişletmek için tıkla... Bozulmaz ama mavi ekranlar çökmeler... Sinir eder insanı.
Eskilerdenn dedi: Yani bozulur mu bu anlamadım ki yaa kullanmak zorundayım satamam artık bunu Voltaj değerlerinde küçük bi farklılık var bişey olur mu Genişletmek için tıkla... Bozulmaz ama mavi ekranlar çökmeler... Sinir eder insanı.
Heraclain Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2020 #8 Hiçbir sorun olmaz. Sadece önermiyor ilgili kişiler.
D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2020 #9 Belleklerin etiket kısmının fotoğrafını atarmısın.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 28 Nisan 2020 #10 D. Deniz MARANGOZ dedi: Belleklerin etiket kısmının fotoğrafını atarmısın. Genişletmek için tıkla... D. Deniz MARANGOZ dedi: Belleklerin etiket kısmının fotoğrafını atarmısın. Genişletmek için tıkla... Biri vulcan biri deltaymış hiç dikkat etmedim alırken ama mhz leri aynı
D. Deniz MARANGOZ dedi: Belleklerin etiket kısmının fotoğrafını atarmısın. Genişletmek için tıkla... D. Deniz MARANGOZ dedi: Belleklerin etiket kısmının fotoğrafını atarmısın. Genişletmek için tıkla... Biri vulcan biri deltaymış hiç dikkat etmedim alırken ama mhz leri aynı