D. Deniz MARANGOZ Hectopat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 305 Yer Konya, Türkiye. Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #11 Eskilerdenn dedi: Eki Görüntüle 548152 Eki Görüntüle 548153 Biri vulcan biri deltaymış hiç dikkat etmedim alırken ama mhz leri aynı Genişletmek için tıkla... Dostum bunlar farklı bellekler herhangi bir mavi ekran hatasında aklına ilk olarak bellekler gelmeli.
Eskilerdenn dedi: Eki Görüntüle 548152 Eki Görüntüle 548153 Biri vulcan biri deltaymış hiç dikkat etmedim alırken ama mhz leri aynı Genişletmek için tıkla... Dostum bunlar farklı bellekler herhangi bir mavi ekran hatasında aklına ilk olarak bellekler gelmeli.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.717 Çözümler 11 29 Nisan 2020 #12 D. Deniz MARANGOZ dedi: Dostum bunlar farklı bellekler herhangi bir mavi ekran hatasında aklına ilk olarak bellekler gelmeli. Genişletmek için tıkla... Allahım yaaaaa neyse yapcak bişey yok arıtık kullanıcam ama şuanlık bişey yok bu gece pc yi açık bırakıp denerim bakalım
D. Deniz MARANGOZ dedi: Dostum bunlar farklı bellekler herhangi bir mavi ekran hatasında aklına ilk olarak bellekler gelmeli. Genişletmek için tıkla... Allahım yaaaaa neyse yapcak bişey yok arıtık kullanıcam ama şuanlık bişey yok bu gece pc yi açık bırakıp denerim bakalım