Anakartım, X570S Torpedo Max, RAM'ler Corsair Platinum RGB 3600 MHz 8x2. Daha uygun fiyatlı 3600 MHz 2 tane daha 8 GB RAM alıp taksam sistemde bir sorun yaşar mıyım?
Anakartım, X570s Torpedo Max, RAM'ler Corsair Platinum RGB 3600 MHz 8X2. daha uygun fiyatlı 3600 MHz 2 tane daha 8 GB RAM alıp taksam sistemde bir sorun yaşar mıyım?
Anakartım, X570S Torpedo Max, RAM'ler Corsair Platinum RGB 3600 MHz 8X2. Daha uygun fiyatlı 3600 MHz 2 tane daha 8 GB RAM alıp taksam sistemde bir sorun yaşar mıyım?
Aynı marka bile olsalar çipleri farklı olursa sorun yaratabilir, kimse bunun garantisini veremez. Şans işi diyebiliriz. En garantisi kit olarak kullanmak.
Sistemde sorun olmuyor. Pek bir bilgim yok bu konu hakkında fakat sistemin açıldığını görebiliyoruz. Dikkat etmemiz gereken şey videodaki sistem 2 ram ile çalışıyor arkadaş 3 ram takmak istiyor. 3 ününde CL değeri farklı ise ne olacağını bilemiyorum. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın...
Şu an 2X Corsair Platinum RGB 8 GB 3600 MHz RAM takılı ben buna 2X daha 8 GB RAM eklemek istiyorum toplamda 4 RAM olacak ama 2'si Corsair 2'si daha uygun fiyatlı
RAM'lerimin CPU Z'sini atayım hatta Samsung çipli oluyor değil mi?Cpu z den bakınca dikkatimi çekti ramlerim 3600 mhz de çalışmıyor mu?