Farklı marka RAM'ler kullanırsak ne olur?

DRAM'ler uyumluysa sorun çıkarmaz.
Recep Baltaş da devamında onu açıklamış zaten, aynı marka model RAM'ler, çipleri farklı olduğu için sorun çıkarıyor örneğini de vermiş.
Ben de onu diyorum zaten.
Kendim gördüğümden konuşuyorum. Crucial'ın önerdiği 4 GB bellek SK Hynix bellek ile beraber çalışıyor.
Sizde çalışması başkasında çalışacağı anlamına gelmiyor.

Siz sorun yaşamadığınız için şehir efsanesi olmuyor. Bir sürü kişi var sorun yaşayan.
Dostum sorun yaşayan kişilerden çok sorun yaşamayanlar var. Bakın laptop RAM yorumlarının altına onlarca farklı bilgisayarda deneyip sıkıntı yaşamayanlar var. Sizin sorun yaşamış olmanız herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. En kötü ihtimalde iade edebilir zaten.

Dostum sorun yaşayan kişilerden çok sorun yaşamayanlar var.
Evet ama bu sorun yaşayanları göz ardı etmemiz gerektiği anlamına gelmiyor.
Sizin sorun yaşamış olmanız herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. En kötü ihtimalde iade edebilir zaten.
Risk alacaksa yapsın öyle. Ben zaten yapma, alma vb. şeyler demedim. İki farklı belleğin sorun yaşatma ihtimali olduğunu söyledim.

Aynı marka modeli bırak; çip revizyonunun bile aynı olması lazım, sorunsuz bir kullanım için. Böyle yapıp da mavi ekran alan, XMP açamayan çok kişi var. Kit halinde alınmadığı sürece uyumluluğunu kimse garanti edemez.

Siz sorun yaşamadığınız için şehir efsanesi olmuyor. Bir sürü kişi var sorun yaşayan.
Hocam yıllardır bu işte bir sorun yaşamam tesadüf mü? Daha bugün bir grupta arkadaş laptopa RAM taktı bir sorun olmadı.
Dediğiniz gibi en kötü iade eder. Yıllar önce aldığı RAM'in aynısını bulmakta zorlanabilir insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…