DRAM'ler uyumluysa sorun çıkarmaz.
Recep Baltaş da devamında onu açıklamış zaten, aynı marka model RAM'ler, çipleri farklı olduğu için sorun çıkarıyor örneğini de vermiş.
DRAM'ler uyumluysa sorun çıkarmaz.
Recep Baltaş da devamında onu açıklamış zaten, aynı marka model RAM'ler, çipleri farklı olduğu için sorun çıkarıyor örneğini de vermiş.
Dostum sorun yaşayan kişilerden çok sorun yaşamayanlar var. Bakın laptop RAM yorumlarının altına onlarca farklı bilgisayarda deneyip sıkıntı yaşamayanlar var. Sizin sorun yaşamış olmanız herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. En kötü ihtimalde iade edebilir zaten.
Sıkıntı olmaz diyenleri mavi ekran sorunlarına bakmaya davet ediyorum. Çoğu mavi ekran hatasında uyumsuz RAM sorun çıkarıyor. @Bora Dere hocam bir el atın olaya.
Aynı marka modeli bırak; çip revizyonunun bile aynı olması lazım, sorunsuz bir kullanım için. Böyle yapıp da mavi ekran alan, XMP açamayan çok kişi var. Kit halinde alınmadığı sürece uyumluluğunu kimse garanti edemez.
Dostum sorun yaşayan kişilerden çok sorun yaşamayanlar var. Bakın laptop RAM yorumlarının altına onlarca farklı bilgisayarda deneyip sıkıntı yaşamayanlar var. Sizin sorun yaşamış olmanız herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. En kötü ihtimalde iade edebilir zaten.