OnlyNess Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.276 Çözümler 6 12 Aralık 2021 #11 Marka fark etmez, önemli olan aynı değerler de olmasıdır ama en sağlıklısı aynı marka RAM kullanmaktır.
Marka fark etmez, önemli olan aynı değerler de olmasıdır ama en sağlıklısı aynı marka RAM kullanmaktır.
Ediz41 Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 2.123 Makaleler 2 Çözümler 8 12 Aralık 2021 #12 FarqueS dedi: Mantıklı olan o hocam Karma yapınca tam verim alınamıyor. Bütçe olursa dediğim gibi 16 GB'ye tamamlayıp elinizdeki fazlalık RAM'leri satarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi diğer RAM'leri söktüm ve sadece 4+4 olan G.Skill RAM'leri taktım bilgisayarım açtım otomatik 1600 MHz de çalıştı ancak 16 GB RAM(Kullanılabilir 8) yazıyor ama 8 GB RAM takılı bunu anlamadım sizce neden olabilir?
FarqueS dedi: Mantıklı olan o hocam Karma yapınca tam verim alınamıyor. Bütçe olursa dediğim gibi 16 GB'ye tamamlayıp elinizdeki fazlalık RAM'leri satarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz gibi diğer RAM'leri söktüm ve sadece 4+4 olan G.Skill RAM'leri taktım bilgisayarım açtım otomatik 1600 MHz de çalıştı ancak 16 GB RAM(Kullanılabilir 8) yazıyor ama 8 GB RAM takılı bunu anlamadım sizce neden olabilir?
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 12 Aralık 2021 #13 Farklı RAM'lerle kullanmaktan Windows sapıtmış olabilir hocam. BIOS sıfırlayıp deneyin bir belki çözer.
Farklı RAM'lerle kullanmaktan Windows sapıtmış olabilir hocam. BIOS sıfırlayıp deneyin bir belki çözer.