Farklı markalardan aynı MHz'e sahip RAM'lar uyumlu mu?

Sclxz

Hectopat
Yer
Fox River
Selam bende bu RAM'den var: Crucial 8GB Ballistix Sport LT DDR4 2666Mhz CL16 1.2V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da tek slot, ben bir 8 GB daha eklemek istiyorum ve buna karar verdim. Sizce uyumlu olur mu, sorun çıkartır mı? Bahsettiğim ürün:

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bunu alsam sıkıntı yaşar mıyım? mhz değeri düşük biraz ürün:

Hocam yeni alacağınız RAM'in de aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Sizin RAM'inizin seri numarası "CRUCIAL BLS8G4D26BFSB RAM" olarak geçmekte. İnternette böyle aratırsanız aynı RAM'i alabilirsiniz.

Hocam yeni alacağınız RAM'in de aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Sizin RAM'inizin seri numarası "CRUCIAL BLS8G4D26BFSB RAM" olarak geçmekte. İnternette böyle aratırsanız aynı RAM'i alabilirsiniz.
Baktım maalesef stokta yok bu coronavirüs olayından sonra tekrar stoklarda olur mu acaba? birde bu virüs olayı bitince almayı düşünüyorum zaten

Baktım maalesef stokta yok bu coronavirüs olayından sonra tekrar stoklarda olur mu acaba? birde bu virüs olayı bitince almayı düşünüyorum zaten
Vatan'da stok bitince pek yenilendiğini görmedim. Başka sitelerden kovalayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı