Farklı markaların yazılımları birbirini engelliyor

dgknaltnts

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir PC topladım. Kulaklığın(Corsair), anakartın(ASUS) ve ekran kartının(MSI) markaları aynı değil. Hepsinin yazılımlarını indirdim ve kurdum. Her şey buraya kadar güzel, sonra fark ediyorum ki kulaklığımın RGB'si yazılımda kapalı olduğu halde açık kalmaya devam ediyor. Sonra MSI Dragon Center'a bakıyorum oradan mystic Lighting'den kapatılıyor, Corsair ICUE'den değil. Anakartım ASUS, Armoury Crate yazılımından bütün sürücüleri indirip kuruyorum. Sonra fark ediyorum ki Realtek sürücülerini kurmamış, aa diyorum bunları da kurayım, sonrasında bir güzel onları da kurup bilgisaraya reset atıyorum. Sonra bakıyorum Sonic Studio 3 ve Sonic radar 3'ü kurmuş. Girip inceliyorum ne marifetleri varmış diye yazılımların, gayette güzel özellikleri var. Diyorum ne güzel. Acaba 7.1 açık mı bir de öyle deneyeyim diyorum ICUE'ye girerek, bir bakıyorum açık, fakat açık değil de gibi. Birkaç kere kapatıp açıyorum 7.1'i hiçbir fark yok, yani seste değişen bir şey yok. E Sonic radar ve Sonic Studio'da böyle bir ayar da yok. Kaldım öyle anlayacağınız, her şey birbirine girdi Corsair ICUE'den kulaklıkla alakalı RGB dahil hiçbir özelliğini değiştiremiyorum. iCUE öylesine duruyor PC'de. Ben kulaklık ayarlarını başka yazılımlardan yapmak istemiyorum, ICUE'den yapmak istiyorum yoksa çok karışıyor. Ne yapmam lazım? Bir ayar da bulamadım bununla ilgili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini aynı programdan yönetmek biraz zor ama mesela kulaklığınız başka bir markanın yazılımı ile kontrol edilebiliyorsa kulaklığınızın yazılımını silip o yazılımı kullanabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Bunu düşündüm, fakat bu seferde 7.1 özelliğini kullanamayacağım. Sonic yazılımları da denetim masasında gözükmüyor onları da kaldıramadım.

Hocam keşke ekran kartını MSI alacağınıza Asus alsaydınız ya da anakartı da MSI alsaydınız... Ne kadar az RGB yazılımı olursa o kadar iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…