Farklı Mhz RAM'leri 2666 Mhz'de Dual-Channel yapmak

Swetlo

Hectopat
Daha fazla  
Aynı marka aynı kapasite CL değerleri aynı bir 3000 bir 3200 Mhz RAM alsam, anakartım en fazla 2666 Mhz desteklediği için Dual-Channel performansı verir mi?

Aynı marka aynı kapasite CL değerleri aynı bir 3000 bir 3200 MHz RAM alsam, anakartım en fazla 2666 MHz desteklediği için Dual-Channel performansı verir mi?

İkisi de "eğer" çalışırlarsa 2666 MHz'de çalışacaklardır. Çalışmama ihtimali var lakin çalışırlarsa tam performans alabilir misiniz tam emin değilim. Tavsiyem eğer ileride anakart değiştirmeyecekseniz iki tane 2666 MHz RAM almanız.

Hocam, ikisini de aynı alın. Hatta, kit olarak alın derim. Dediğiniz gibi çalışacağının garantisi yok.

Forumda çalışma ihtimali düşükmüş gibi söylüyorlar fakat çalışmama/mavi ekran verme olasılığı çok az. Bugüne kadar tüm değerleri farklı çeşitli bellekleri beraber çalıştırdım bir sorunla karşılaşmadım. Garanti olsun isterseniz kit veya aynısından alın. Bütçe kısıtlıysa uygun fiyat yakaladığınızı yapıştırın 2666 MHz Dual-channel çalışır yüksek ihtimal. Çalışmazsa 15 gün iade hakkınızdan faydalanıp iade edersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı