Farklı model Ballistix RAM kullanmak sorun yaratır mı?

Şahin Şanlı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu altta belirttiğim 2 farklı model RAM'i kullanan arkadaşlar var mı? Ballistiğin Sport lt RAM'leri bulunmuyor, yanında aynı modelini alsam herhangi bir sorun olur mu? Vatan Bilgisayar'daki eleman sorun olmaz demişti fakat sorun olacağını söyleyenler oldu. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum 🙂
Crucial 8GB Ballistix Sport LT Gray DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Crucial 8GB (1x8GB) Ballistix DDR4 3000MHz CL15 PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Sende sport modeli var ve yanına ram almak istiyorsun ama sport modelini bulamadın ve ikinci attığını almak istiyorsun doğru mu anladım?

Eğer böyle ise herhangi bir sıkıntı olmaz. Cl, V ve MHz değerleri eşit gözüküyor. Gayet yeterlidir. Hatta tek farkları dış görünüşü bile olabilir.

Sende Sport modeli var ve yanına RAM almak istiyorsun ama Sport modelini bulamadın ve ikinci attığını almak istiyorsun doğru mu anladım?

Eğer böyle ise herhangi bir sıkıntı olmaz. CL, v ve MHz değerleri eşit gözüküyor. Gayet yeterlidir. Hatta tek farkları dış görünüşü bile olabilir.

Evet doğru anladınız. Dh'deki bir arkadaş chip numarasının sorun çıkartacağını belirtmiş, aklımı karıştırdığı için sorayım dedim. Bakmak isterseniz;

Anakartın RAM destek listesine bak. RAM'ın modelinin olduğu sırada Dual Channel kısmında tik varsa sorun yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı