Ali Şimşek Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 100 Dün 23:30 #1 Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Bugün arkadaştan Pioneer teyp aldım hediye. Kasa Pioneer deh S420BT modelinin kafa ünitesi ise mvh 105UI modelinin kafa ünitesi kasaya tam oturdu. Acaba çalışır mı? Merak ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:36
Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Bugün arkadaştan Pioneer teyp aldım hediye. Kasa Pioneer deh S420BT modelinin kafa ünitesi ise mvh 105UI modelinin kafa ünitesi kasaya tam oturdu. Acaba çalışır mı? Merak ediyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.489 Çözümler 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim Dün 23:50 #2 Ali Şimşek dedi: Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Bugün arkadaştan Pioneer teyp aldım hediye. Kasa Pioneer deh S420BT modelinin kafa ünitesi ise mvh 105UI modelinin kafa ünitesi kasaya tam oturdu. Acaba çalışır mı? Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kafa arkası uyuyorsa demek isterdim ama hırsızlık önleme özelliği VIN gibi kodlamalar varsa çalışmayabilir.
Ali Şimşek dedi: Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Bugün arkadaştan Pioneer teyp aldım hediye. Kasa Pioneer deh S420BT modelinin kafa ünitesi ise mvh 105UI modelinin kafa ünitesi kasaya tam oturdu. Acaba çalışır mı? Merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kafa arkası uyuyorsa demek isterdim ama hırsızlık önleme özelliği VIN gibi kodlamalar varsa çalışmayabilir.