ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.923 Makaleler 18 Çözümler 42 Yer Şemdinli, Hakkari 8 Mayıs 2021 #11 CL, MHZ ve DDR değerlerinin aynı olması gerek. Tavsiyem aynı RAM'den bulursan onu alman yönünde olacaktır.
CL, MHZ ve DDR değerlerinin aynı olması gerek. Tavsiyem aynı RAM'den bulursan onu alman yönünde olacaktır.
fosterates Picopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #12 arda307 dedi: Peki ya FPS etkiler mi Dual Channel olacağı için pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam özellikle AMD kanadında çok yüksek tatmin edici FPS artışları yaşanıyor.
arda307 dedi: Peki ya FPS etkiler mi Dual Channel olacağı için pek fazla bilgim olmadığı için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki hocam özellikle AMD kanadında çok yüksek tatmin edici FPS artışları yaşanıyor.
arda307 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 985 Çözümler 4 8 Mayıs 2021 #13 fosterates dedi: Tabii ki hocam özellikle AMD kanadında çok yüksek tatmin edici FPS artışları yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım öncesinde yoktu fakat 8 GB RAM vardı FPS'im 1024x760'da 50'lerde idi fakat simdi 800x600'de 35 40 zar zor alıyorum sebebi nedir bunun Intel ekran kartı. ensareis dedi: CL, MHz ve DDR değerlerinin aynı olması gerek. Tavsiyem aynı RAM'den bulursan onu alman yönünde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki ya RAM illa kaliteli mi olması gerek 200TL 300TL'lik RAM alsam FPS değişimi olur mu 30 artıyor ise 15 artabilir mi RAM fiyatina göre. Son düzenleme: 8 Mayıs 2021
fosterates dedi: Tabii ki hocam özellikle AMD kanadında çok yüksek tatmin edici FPS artışları yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım öncesinde yoktu fakat 8 GB RAM vardı FPS'im 1024x760'da 50'lerde idi fakat simdi 800x600'de 35 40 zar zor alıyorum sebebi nedir bunun Intel ekran kartı. ensareis dedi: CL, MHz ve DDR değerlerinin aynı olması gerek. Tavsiyem aynı RAM'den bulursan onu alman yönünde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Peki ya RAM illa kaliteli mi olması gerek 200TL 300TL'lik RAM alsam FPS değişimi olur mu 30 artıyor ise 15 artabilir mi RAM fiyatina göre.