Bundan yaklaşık 8-9 ay önce masaüstü bir bilgisayar almıştım. Kasada hazır gelen 8 GB RAM vardı ve bende olsun alayım, 1-2 sonra +8 GB daha eklerim dedim. Aradan 9-10 ay geçti Ve ancak şu an da ekleme yapabilirim. Ama internetten baktığımda benim aynı marka, model olan RAM'im 400 TL'den satılıyor.(Diğer modeller aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 300 TL den satılıyor). Benim sorum acaba farklı marka bir RAM alsam ve kasaya taksam bana bir sıkıntı yaşatır mı?
Açıkçası aynı özellikteki ramler 270-300 tl ye dururken ben gidip aynı ram e 400 tl vermek istemiyorum. Eğer kesin bir bilginiz varsa söyleyebilirsiniz.
Eğer RAM uyuşmazlığı gibi bir sorun olursa ki sanmıyorum 300 TL niz boşa gider ya da ara sırada olsa mavi ekran alırsınız. Ancak 100 TL daha fazla verirseniz içinz rahatlar ve sorunsuz kullanırsınz. Kararı kendiniz verin.
Bundan yaklaşık 8-9 ay önce masaüstü bir bilgisayar almıştım. Kasada hazır gelen 8 GB RAM vardı ve bende olsun alayım, 1-2 sonra +8 GB daha eklerim dedim. Aradan 9-10 ay geçti: Dve ancak şu an da ekleme yapabilirim. Ama internetten baktığımda benim aynı marka, model olan RAM'im 400 TL'den satılıyor.(Diğer modeller aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 300 TL'den satılıyor). Benim sorum acaba farklı marka bir RAM alsam ve kasaya taksam bana bir sıkıntı yaşatır mı?
Bundan yaklaşık 8-9 ay önce masaüstü bir bilgisayar almıştım. Kasada hazır gelen 8 GB RAM vardı ve bende olsun alayım, 1-2 sonra +8 GB daha eklerim dedim. Aradan 9-10 ay geçti: Dve ancak şu an da ekleme yapabilirim. Ama internetten baktığımda benim aynı marka, model olan RAM'im 400 TL'den satılıyor.(Diğer modeller aynı özelliklere sahip olmasına rağmen 300 TL'den satılıyor). Benim sorum acaba farklı marka bir RAM alsam ve kasaya taksam bana bir sıkıntı yaşatır mı?
Şimdi sizin bilgisayarınız da 8gb Ram var, siz fiyatı daha uygun başka marka bir Ram alsam uyar mı diye soruyorsunuz dimi? Anladığım bu, 24 gb a nerden geldik?