ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.288 Makaleler 3 Çözümler 197 4 Ocak 2021 #11 Sadece frekans, gecikme değerleri ve voltajın uyumlu olması sorun olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen şunu aklınızdan bir çıkarın artık.
Sadece frekans, gecikme değerleri ve voltajın uyumlu olması sorun olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen şunu aklınızdan bir çıkarın artık.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.853 Çözümler 13 Yer İstanbul 4 Ocak 2021 #12 Kayra Temel dedi: İkisi de kendini 2400 MHz'e sabitleyebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sabitlerim bunu alırsam sorun yaşar mıyım? Benim modelin stokları bitmiş. ItsAllGoodman dedi: Sadece frekans, gecikme değerleri ve voltajın uyumlu olması sorun olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen şunu aklınızdan bir çıkarın artık. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? ItsAllGoodman dedi: Sadece frekans, gecikme değerleri ve voltajın uyumlu olması sorun olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen şunu aklınızdan bir çıkarın artık. Genişletmek için tıkla... Hocam benim RAM'ın aynısını buldum ama 2666 MHz sorun çıkarır mı? Benimki 2400 MHz. Kayra Temel dedi: İkisi de kendini 2400 MHz'e sabitleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim RAM'ın aynısını buldum her şeyi aynı ama 2666 MHz. Benim RAM 2400 MHz sorun çıkarır mı? Nasıl sabitlerim? Son düzenleme: 4 Ocak 2021
Kayra Temel dedi: İkisi de kendini 2400 MHz'e sabitleyebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl sabitlerim bunu alırsam sorun yaşar mıyım? Benim modelin stokları bitmiş. ItsAllGoodman dedi: Sadece frekans, gecikme değerleri ve voltajın uyumlu olması sorun olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen şunu aklınızdan bir çıkarın artık. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? ItsAllGoodman dedi: Sadece frekans, gecikme değerleri ve voltajın uyumlu olması sorun olmayacağı anlamına gelmez. Lütfen şunu aklınızdan bir çıkarın artık. Genişletmek için tıkla... Hocam benim RAM'ın aynısını buldum ama 2666 MHz sorun çıkarır mı? Benimki 2400 MHz. Kayra Temel dedi: İkisi de kendini 2400 MHz'e sabitleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam benim RAM'ın aynısını buldum her şeyi aynı ama 2666 MHz. Benim RAM 2400 MHz sorun çıkarır mı? Nasıl sabitlerim?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.853 Çözümler 13 Yer İstanbul 4 Ocak 2021 #13 Merhaba arkadaşlar Crucial Ballistix Sport 8 GB 16 CL 2400 MHz bir RAM kullanıyorum güncel olarak. Bir 8 GB daha almayı düşünüyorum. Benim RAM'ın aynısını buldum fakat o RAM 2666 MHz. Herhangi bir sorun çıkarır mı?
Merhaba arkadaşlar Crucial Ballistix Sport 8 GB 16 CL 2400 MHz bir RAM kullanıyorum güncel olarak. Bir 8 GB daha almayı düşünüyorum. Benim RAM'ın aynısını buldum fakat o RAM 2666 MHz. Herhangi bir sorun çıkarır mı?