K Kilgharrah Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar ben internetten pek anlayan birisi değilim ve merak ediyorum. Farklı modem neleri değiştirir?
Arkadaşlar ben internetten pek anlayan birisi değilim ve merak ediyorum. Farklı modem neleri değiştirir?
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Ağustos 2021 #2 Yaygın olarak: Destekliyorsa 2.4 GHz ve 5 GHz desteği, ağ hızında artmalar ve sinyal kalitesi.
eflatunsarısı Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 267 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Ağustos 2021 #3 Hızda artmalar, sinyal kalitesi artışı.
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 29 Ağustos 2021 #4 Yeni bir modemse uygulaması olur internete bağlı olanların internetini kesebilirsin ağ koruması olur DDoS saldırısı yapamazlar. (Keenetic modem için konuşuyorum) ______________________________________ Internetini daha geniş bir alana yayar. Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
Yeni bir modemse uygulaması olur internete bağlı olanların internetini kesebilirsin ağ koruması olur DDoS saldırısı yapamazlar. (Keenetic modem için konuşuyorum) ______________________________________ Internetini daha geniş bir alana yayar.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 29 Ağustos 2021 #5 Bazı modemler CRC olarak fazlaca sorun çıkartabilir, bu sorunu çözebilir. WI-FI seviyesine göre, kablosuz çekim gücü ve hızı değişir. Port sayısına göre kablolu bağlantı sayısı değişir. Giriş portlarına göre takabileceğiniz aygıtlar değişir. Hiçbiriyle ekstra bir işiniz yoksa basit bir modem alabilirsiniz.
Bazı modemler CRC olarak fazlaca sorun çıkartabilir, bu sorunu çözebilir. WI-FI seviyesine göre, kablosuz çekim gücü ve hızı değişir. Port sayısına göre kablolu bağlantı sayısı değişir. Giriş portlarına göre takabileceğiniz aygıtlar değişir. Hiçbiriyle ekstra bir işiniz yoksa basit bir modem alabilirsiniz.
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 29 Ağustos 2021 #6 Bizim modemde 5 GHz Wi-Fi kısmı görüntü olarak var ama bağlanamıyorum.