Farklı Nays hesaplarında aynı banka kartı kullanılabilir mi?

korro

Hectopat
Daha fazla  
Sorum şöyle, ben kendi Nays Cashback'imi bu aylık kullandım. Ailemden birinin cebine Nays indirip onu kendi banka hesabımla (kartımla) kullanabilir miyim? Yoksa anlar mı Nays sistemi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum şöyle, ben kendi Nays Cashback'imi bu aylık kullandım. Ailemden birinin cebine Nays indirip onu kendi banka hesabımla (kartımla) kullanabilir miyim? Yoksa anlar mı Nays sistemi?
Aynı kartı 2 farkı hesaptamı kullanmak istiyorsun ? Böyle bir şey mümkün değil gibi.

Kullanamıyorsunuz. Para gönderdiğiniz hesap ile Nays hesabının Adı Soyadı aynı olmalı. Örnek vermek gerekirse annenize Nays açtınız. Nays'a annenizin banka hesabından para gönderebiliyorsunuz. Kendi banka hesabınızdan gönderemiyorsunuz.

Sıkıntı olmuyor ben o şekilde kullanmıştım.

Kendi hesabınıza parayı yatırıp Nays üzerinden diğer kişinin hesabına transfer edebilirsiniz.

Sıkıntı olmuyor ben o şekilde kullanmıştım.

Kendi hesabınıza parayı yatırıp Nays üzerinden diğer kişinin hesabına transfer edebilirsiniz.
Kiminiz olmaz demiş kiminiz olur demiş, kafam karıştı dostum
Sen yaptım demişsin deneyeyim bakalım iş bankası kartlarımızlan, sağolun hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…