Merhaba; modemin olduğu yer ile bilgisayarımın olduğu oda arasında bayağı bir mesafe var. Kablolu bağlantı için Ethernet çekmek yerine alternatif bir yöntem bulunuyor mu?
Merhaba; modemin olduğu yer ile bilgisayarımın olduğu oda arasında bayağı bir mesafe var. Kablolu bağlantı için Ethernet çekmek yerine alternatif bir yöntem bulunuyor mu?
Mesafe ne kadar? Herhangi bir sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum. Kaliteli bir Ethernet kablosu işini rahatlıkla görecektir. Benim laptop ile modem arasında 6-7 metre var, sorun yaşanmıyor.
Bu ikili ile %98'e yakın bir ethernet performansı alırsınız (Kendim kullanıyorum). Üstelik mesh ile wifi bağlantılarında kesintisiz geçişler yaparsınız.
Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!