Farklı Oyunlardaki Ping Farklılığı

Ayberk6709

Hectopat
Normalde PUBG'de 60 ping alırken aynı şekilde CS'de de şimdi 140'larda geziyorlar. Download yapmıyor arkada falan, Ethernet ile bağlanıyorum. Fakat LoL'de aynı 20 alıyorum. Yabancı serverlerdeki artış neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece yabancı serverlarda oluyor. Normal de Cs'de ve PUBG'da pingim 60 ila 90 arasıydı. Şuan 130'dan aşağı'yı göremiyorum. Türk telekom kullanıp ping artışı yaşayan varmı ?

Sadece yabancı serverlarda oluyor. Normal de Cs'de ve PUBG'da pingim 60 ila 90 arasıydı. Şuan 130'dan aşağı'yı göremiyorum. Türk telekom kullanıp ping artışı yaşayan varmı ?
Ben ttnetteydim ve ping ciddi sıkıntılar yaşattı çoğu zaman. Bende online internet üzerinden şikayette bulundum. Sonra bir süre düzeldi. Yeniden aynı sorun başladı. Şikayet hattına yazabilirsin. Şuan uydunetteyim pubg bingim 55 65

Aynı sıkıntı bende de var türk serverlerinde bir şey yok ama yabancı serverlerde 130 pinq ve bu sorun sadece gündüzleri başlayıp geceye kadar sürüyor gece tekrar pubg ve cs 60 pinq 1 haftadır bu şekilde çok ilginç bir durum ve evet TTNET kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı