A Atiwq Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 GTA 5 Rockstar'ın kendi sitesinde indirimde ve ucuz oradan almayı düşünüyorum. Ama başkaa yerden alan arkadaşlarımla oynayabilir miyim veya FiveM oynayabilir miyim bilmiyorum. Beni bilgilendirebilir misiniz?
GTA 5 Rockstar'ın kendi sitesinde indirimde ve ucuz oradan almayı düşünüyorum. Ama başkaa yerden alan arkadaşlarımla oynayabilir miyim veya FiveM oynayabilir miyim bilmiyorum. Beni bilgilendirebilir misiniz?
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.235 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 Orijinal olması yeterli. Platform farketmez.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.872 Çözümler 96 7 Ocak 2025 #3 Oynayabilirsiniz.
A Atiwq Centipat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 Hlina dedi: Oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler EdoMinato dedi: Orijinal olması yeterli. Platform farketmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Hlina dedi: Oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler EdoMinato dedi: Orijinal olması yeterli. Platform farketmez. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler