Farklı platformlardan oyun ve DLC satın alma

İşletim sistemi
Windows 10

ovarlord

Hectopat
Öncelikle merhabalar. Şöyle bir sorum var:
Steam üzerinden AC Origins satın aldım (standart edition). Bugün ise Uplay üzerinden bu oyuna ait 2 tane DLC'yi satın almak istiyorum. Fakat böyle bir durumda ne ile karşılaşacağımı bilmiyorum. Çünkü AC origins'i uplay üzerinden de indirim kurmaya kalksam steam hesabıma bağlanmak istiyor. DLC'leri Uplay üzerinden satın alırsam steam haliyle DLC leri görmeyecek. DLC'leride indirmeyecek Bu durumda DLC'ler Uplay üzerinde mi kalacak? Aydınlatacak birileri varsa çok sevinirim.

Ben AC Origins'i Epic Games üzerinden aldım, DLC'sini de Uplay'den aldım ve şu anda indiriyorum. Bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Oyunu bir platform üzerinden alırsanız, platforma giriş yapmak zorundasınız çünkü aktivasyonu o platform üzerinden sağlıyor.

Edit: Oyuna girdim hiç bir problem yok, giriş ekranında DLC satın aldığınız için teşekkürler ibaresi çıktı.

Son düzenleme:
merhaba oyunu epicden aldım dlc yi steamden alsam aynı sonuca varır mı? Çünkü ac zaten uplayın ondan epic çok fark yaratmaz ama oyundan alakasız platformlardan bahsediyoruz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı