B Berk Tarhan Hectopat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar benim şu an elimde HyperX 3000MHz DDR4 CL15 8 GB bir RAM var. Yanına bir tane almaya karar verdim fakat stokta elimde olan ramin aynısı yok. Ne yapabilirim farklı bir RAM alsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2017
Arkadaşlar benim şu an elimde HyperX 3000MHz DDR4 CL15 8 GB bir RAM var. Yanına bir tane almaya karar verdim fakat stokta elimde olan ramin aynısı yok. Ne yapabilirim farklı bir RAM alsam sorun olur mu?
Critness Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 5.585 Makaleler 4 Çözümler 24 Yer Osmaniye/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2017 #2 Farklı RAM derken markası farklı diyorsan bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Alacağın RAM'de önce MHZ ve DDR uyumluluğuna bak. Sonra CL'sine bak. Artı 0 Eksi
Farklı RAM derken markası farklı diyorsan bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Alacağın RAM'de önce MHZ ve DDR uyumluluğuna bak. Sonra CL'sine bak.