Görselde de göründüğü üzere aynı marka ve model değiller hocam. Konuyu o yüzden açtım.Aynı marka ve model olduktan sonra sorun yaratmaz hocam. En düşük hangisiyse onun frekansında çalışır ikiside.
Ana kartınla uyumlu ise ve DDR sürümleri aynı ise sorun olmaz hocam kullanabilirsin ve aynı voltaj değerlerinde olursa daha stabil kullanırsın.Görselde de göründüğü üzere aynı marka ve model değiller hocam. Konuyu o yüzden açtım.
Baştan aşağı yanlış bilgilendirme var.Ana kartınla uyumlu ise ve DDR sürümleri aynı ise sorun olmaz hocam kullanabilirsin ve aynı voltaj değerlerinde olursa daha stabil kullanırsın.
Evet 2667 Mhz hızında şu an.Sorun yaratmaz ancak 2667 MHz'ye göre çalışıyor diye biliyorum.
Şu anda karşılaşmıyorum uzun vadede sorun yaratır mı onu merak etmiştim.Şu an normal şekilde kullanıyorsan, mavi ekran gibi hatalarla karşılaşıyorsan uyumlular demektir.
Windows 11 ile birkaç saattir sorunsuz kullanmaktayım.Sorun olsa şimdi karşına çıkardı.
CL değerleri aynı mı bilmiyorum.Baştan aşağı yanlış bilgilendirme var.
CL değerleri aynı olmalı. Ayrıca çipler birbirlerini sevmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.