Farklı RAM kullanarak notebook RAM'i yükseltmek

• Konuyu başlatan AsK3R
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.992

AsK3R

Kilopat
Merhaba,

Elimdeki bir notebookun RAM'ini yükseltmek istiyorum. İçinde 8 GB RAM var. 4ATF1G64HZ-3G2E1 parça numaralı Micron markasına ait bir RAM. Aynısından almak istiyorum ancak Türkiye'de satıcı bulamadım. Muadili olan bir RAM taksam çift kanal olarak çalışır mı acaba?

Sanmıyorum ama çalışırsa muadili olan bir RAM önerebilir misiniz?

4ATF1G64HZ-3G2E1
CL 22
8 GB
DDR-4 3200 MHz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de internetten araştırıp Micron RAM'lerin hangi marka bellek kullandığına bakıp alacağın RAM'de de o marka bellek kullanan bir bellek bulabilirsin böylece sorun iyice azalmış olur.
Bu arkadaşın dediği şekilde aldım bende. Samsung 8 gb ram var dı. Araştırdım Gskill de samsung yonga kullanan 4 gb ram aldım. Sorunsuz çalıştı.

Aynı işlemci var bende de. 8+4 kullanıyorum bende 12 gb toplam. Flex şekilde çalışıyorlar. Herhangi bir sorun yaşamadım.
Bakalım hocam iadenin sıkıntı olmayacağı bir şekilde satın almaya bakacağım. Olmazsa başka bir kit var elimde onları kullanacağım.
Bir de internetten araştırıp Micron RAM'lerin hangi marka bellek kullandığına bakıp alacağın RAM'de de o marka bellek kullanan bir bellek bulabilirsin böylece sorun iyice azalmış olur.
Teşekkür ederim bunu dikkate alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…