Farklı RAM mi aynı RAM mi alınmalı?

Poette

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC 8 GB RAM var 16 GB yapmak istiyorum RAM artık TR de satılmıyor. Amazon Almanya'dan sipariş edebiliyorum o da. Bana pahalı geldi 900 TL aynı değerlerde farklı bir RAM mi alayım yoksa 900 TL'ye aynı RAM'i mi alayım?

RAM = CMK8GB4m1A2400C16.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PC 8 GB RAM var 16 GB yapmak istiyorum RAM artık TR de satılmıyor. Amazon Almanya'dan sipariş edebiliyorum o da. Bana pahalı geldi 900 TL aynı değerlerde farklı bir RAM mi alayım yoksa 900 TL'ye aynı RAM'i mi alayım?

RAM = CMK8GB4m1A2400C16.

Elinizdeki RAM'in aynısından bulamıyorsanız kit şeklinde de alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Senelerdir aynı değerde farklı marka RAMler kullanıyorum. Farklı farklı cihazlarda kullandım. Hiçbir şey olmuyor. Aynı RAM olması gerek şehir efsanesinden ibaret. MHz ve DDR değeri aynı olsun. Hatta MHz değeri birinin fazla olsa bile kendini küçüğe göre ayarlar lakin risk almaya gerek yok.

Senelerdir aynı değerde farklı marka RAMler kullanıyorum. Farklı farklı cihazlarda kullandım. Hiçbir şey olmuyor. Aynı RAM olması gerek şehir efsanesinden ibaret. MHz ve DDR değeri aynı olsun. Hatta MHz değeri birinin fazla olsa bile kendini küçüğe göre ayarlar lakin risk almaya gerek yok.

Markaları farklı olsun da çipleri benzer olsun. Alakasız çiplerde sayfalarca ayar denetiyoruz yine olmuyor.

Bütçeniz varsa kit alın.

Senelerdir aynı değerde farklı marka RAM'ler kullanıyorum. Farklı farklı cihazlarda kullandım. Hiçbir şey olmuyor. Aynı RAM olması gerek şehir efsanesinden ibaret. MHz ve DDR değeri aynı olsun. Hatta MHz değeri birinin fazla olsa bile kendini küçüğe göre ayarlar lakin risk almaya gerek yok.

Hocam pahalı geldi bana TR de satışı yok olanlarda 2-3K Almanya'dan alsam 1K aynı değerlerde bulsam olur mu?

Sorun çıkarır mı?

Sorun çıkarır mı?

Hocam pahalı geldi bana TR de satışı yok olanlarda 2-3K Almanya'dan alsam 1K aynı değerlerde bulsam olur mu?

Sorun çıkarır mı?

Sorun çıkarır mı?

Kit al geç. Sorunlarla uğraşma sonra.

Aynı RAM daha stabil olur. Ayrıca OC yapması daha kolay olur.
Hocam benim anakarta uymuyor bu.
Nedir anakartınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı