Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 9 Temmuz 2023 #11 ProximusTwo dedi: Aynı RAM daha stabil olur. Ayrıca OC yapması daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Tabii ki aynı RAM daha stabildir. Ama o kadar meblağlara çıkmasına gerek yok. Bana kalırsa aynı değerde RAM alıp deneyin, gerekirse iade edersiniz.
ProximusTwo dedi: Aynı RAM daha stabil olur. Ayrıca OC yapması daha kolay olur. Genişletmek için tıkla... Tabii ki aynı RAM daha stabildir. Ama o kadar meblağlara çıkmasına gerek yok. Bana kalırsa aynı değerde RAM alıp deneyin, gerekirse iade edersiniz.
Poette Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #12 ProximusTwo dedi: Uyuyor olmalı ama 2400MHz hızında çalışır. Genişletmek için tıkla... baktım hocam uyumluluk listesinde yok
ProximusTwo dedi: Uyuyor olmalı ama 2400MHz hızında çalışır. Genişletmek için tıkla... baktım hocam uyumluluk listesinde yok
discordf Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 10 9 Temmuz 2023 #13 Aynı ram daha iyidir. Ama kit şeklindekilerde iyidir.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 9 Temmuz 2023 #14 Poette dedi: Baktım hocam uyumluluk listesinde yok. Genişletmek için tıkla... Olması gerekmiyor. Çoğu kişi uyumluluk listesinde olmayan RAM'leri kullanıyor. Ben bile.
Poette dedi: Baktım hocam uyumluluk listesinde yok. Genişletmek için tıkla... Olması gerekmiyor. Çoğu kişi uyumluluk listesinde olmayan RAM'leri kullanıyor. Ben bile.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Temmuz 2023 #15 Poette dedi: baktım hocam uyumluluk listesinde yok Genişletmek için tıkla... Uyumluluk listesi değil o. Anlaşmalı oldukları markaların RAM'lerinin anakartta çalıştığını onaylayıp listeye yazıyorlar. Diğer RAM'lerin çalışmaması için herhangi bir neden yok. Attığım RAM XMP açılmadığı takdirde 2133 veya 2400 MHz çalışıyor.
Poette dedi: baktım hocam uyumluluk listesinde yok Genişletmek için tıkla... Uyumluluk listesi değil o. Anlaşmalı oldukları markaların RAM'lerinin anakartta çalıştığını onaylayıp listeye yazıyorlar. Diğer RAM'lerin çalışmaması için herhangi bir neden yok. Attığım RAM XMP açılmadığı takdirde 2133 veya 2400 MHz çalışıyor.
Poette Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #16 Aynı RAM 970TL'ye geliyor değer mi yoksa hocamın atağı RAM daha mı iyi onu mu alayım.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Temmuz 2023 #17 Poette dedi: Aynı RAM 970TL'ye geliyor değer mi yoksa hocamın atağı RAM daha mı iyi onu mu alayım. Genişletmek için tıkla... Attığımı al. 8 GB RAM'e o kadar para verilmez ve LPX serisi iyi değil.
Poette dedi: Aynı RAM 970TL'ye geliyor değer mi yoksa hocamın atağı RAM daha mı iyi onu mu alayım. Genişletmek için tıkla... Attığımı al. 8 GB RAM'e o kadar para verilmez ve LPX serisi iyi değil.
Poette Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #18 William_Butcher dedi: Attığımı al. 8 GB RAM'e o kadar para verilmez ve LPX serisi iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam elimdeki RAM'le bu senin atığın RAM'i alıp takarsan sorun çıkarır mı? k.b hocam bu konulardan anlamam.
William_Butcher dedi: Attığımı al. 8 GB RAM'e o kadar para verilmez ve LPX serisi iyi değil. Genişletmek için tıkla... Hocam elimdeki RAM'le bu senin atığın RAM'i alıp takarsan sorun çıkarır mı? k.b hocam bu konulardan anlamam.
Asxte Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 65 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i5-9600KF Cpu @ 3.70GHz AMD Radeon RX6600 8GB ASUS Prime B365M-K DDR4 16GB Ram ST2000DM0008-UB102 2TB Harddisk Toshiba-RC500 500GB SSD Xigmatek X-Power 650W 80+ Acer Nitro RG321qu 31.5" 170Hz 1ms Gamepower Calypso Blue Switch Logitech G102 Rampage SN-R10 Salondan çaldığım koltuk Cinsiyet Erkek Meslek Oto Elektronik 13 Temmuz 2023 #19 Poette dedi: Hocam elimdeki RAM'le bu senin atığın RAM'i alıp takarsan sorun çıkarır mı? K. B hocam bu konulardan anlamam. Genişletmek için tıkla... Eskisinin çıkarıp yenisini takıyorsun sonra YouTube girip RAM değiştikten sonra napılıra giriyorsun biti.
Poette dedi: Hocam elimdeki RAM'le bu senin atığın RAM'i alıp takarsan sorun çıkarır mı? K. B hocam bu konulardan anlamam. Genişletmek için tıkla... Eskisinin çıkarıp yenisini takıyorsun sonra YouTube girip RAM değiştikten sonra napılıra giriyorsun biti.