Merhabalar bilgisayarımda 4 GB RAM var 8 GB daha ekletip 12 GB yapacağım. RAM özellikleri DDR4 2400MHz SO-DIMM 17CL internette bazı bilgiler gördüm bu değerlerin hepsi aynı olsa bile mavi ekran yermiş PC sizce alınır mı?
Ramlarin biri anakarta lehimMavi ekran görmeniz tabii ki muhtemel ama mavi ekran aldığınızda ram'leirn yerini değiştirip tekrar deneyebilirsiniz. Slotların ve ram ağızlarının da temiz olduğundan, ram'in ve laptopun devrelerine dokunmadığınızdan ve bu işlemi yaparken laptopunuzun anakart üzerindeki pil bağlantısını kopardığınızdan emin olun.
peki sadece voltajını öğrenemedim ram'in nasıl öğrenebilirim?Mavi ekran yersiniz diye bir kaide yok hocam, bunun için genellikle RAM'lerin aşırı uyumsuz olması gerekir. Bazen aynı marka model RAM'lerde bile uyum sorunu olabiliyorken bazen de farklı marka RAM'ler Dual-channel olarak çalışabiliyor şansınıza bağlı biraz.
Anakarta lehimli ise alın bir sorun olmaz, ASUS TUF'larda anakarta lehimli 8 GB yanına 32 GB tek slot ilave modeller var.
Cihazın marka model yazarsanız yardımcı olalım.peki sadece voltajını öğrenemedim ram'in nasıl öğrenebilirim?
asus x540ubr i5 8250uCihazın marka model yazarsanız yardımcı olalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.