A Arkrune Femtopat Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #11 361370 dedi: Hocam bellek çipleride önemli ben sırf aynı marka modelde sırf çip farkı yüzünden hata aldığımı hatırlarım. Genişletmek için tıkla... Ben de bir adet Kingston, iki adette Longline var. İkisi birlikte çalışıyor. Biraz riskli bir iş aslında ama çoğu RAM'ler çalışıyor. Özellik olarak aynı olmalılar tabi.
361370 dedi: Hocam bellek çipleride önemli ben sırf aynı marka modelde sırf çip farkı yüzünden hata aldığımı hatırlarım. Genişletmek için tıkla... Ben de bir adet Kingston, iki adette Longline var. İkisi birlikte çalışıyor. Biraz riskli bir iş aslında ama çoğu RAM'ler çalışıyor. Özellik olarak aynı olmalılar tabi.
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2021 #12 Çalıştırsa rahat kullanırsın, eğer bir yerden sonra sürekli mavi ekran hatası veriyorsa sorun RAM'ler olabiliyor ve MiniDump dosyasına düşmüyor.
Çalıştırsa rahat kullanırsın, eğer bir yerden sonra sürekli mavi ekran hatası veriyorsa sorun RAM'ler olabiliyor ve MiniDump dosyasına düşmüyor.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 31 Ekim 2021 #13 %100 Sorunsuz Çalışır diyemeyiz ama kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki sorunsuz çalışıyor.
%100 Sorunsuz Çalışır diyemeyiz ama kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki sorunsuz çalışıyor.