Merhaba arkadaşlar. Satın alım yapacağım ama emin olmak istiyorum, AMD writh spire RGB soğutucum var 4 pinli RGB ile çalışıyor, PC kasam aircool atomic RGB bağlantısı 3 pin, anakartta RGB girişi yok.
Kasa RGB tuşla kontrol ediliyor CPU soğutucu da kablo olmadığı için sadece kırmızı yanıyor.
Ben bu CPU 4 pinle Kasa'nın 3 pinli RGB bağlantısını bir araya getirip senkronizasyon sağlayabilir miyim?
Olay çok karıştı.
En ucuz DEEPCOOL RGB SATA 5V 600mm Dönüştürücü RGB-CONVERTOR fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DEEPCOOL RGB SATA 5V 600mm Dönüştürücü RGB-CONVERTOR özelliklerini incele, 610,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DEEPCOOL RGB SATA 5V 600mm Dönüştürücü RGB-CONVERTOR fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DEEPCOOL RGB SATA 5V 600mm Dönüştürücü RGB-CONVERTOR özelliklerini incele, 610,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dostum fiyatı 734TL yazıyor yine de teşekkürler belki Çin'den bulurum
Şöyle ucuz bir çözümle CPU fanını kontrol edebilirim sanırım, umarım bir şey yanmaz.
Kasa fanları da kasa üzerinden kontrol edilir.
RAM'leri open RGB ile kontrol ediyorum.
Dostum fiyatı 734TL yazıyor yine de teşekkürler belki Çin'den bulurum
Şöyle ucuz bir çözümle CPU fanını kontrol edebilirim sanırım, umarım bir şey yanmaz.
Kasa fanları da kasa üzerinden kontrol edilir.
RAM'leri open RGB ile kontrol ediyorum.