Rockstar Games Farklı Rockstar hesabı farklı save mi alır?

BigBlackMan

Hectopat
Yer
Emek Bursa Türkiye
Daha fazla  
Ben Epic Games hesabımı arkadaşıma RDR 2 oynaması için vereceğim. Kendi save dosyam hikayenin ortalarında o kendine farklı Rockstar hesabı açarsa benim kaldığım yerden mi devam eder yoksa farklı Rockstar hesabı kullandığı için farklı bir save dosyası mı açar?

Epic Games hesabınız bir Social Club hesabına bağlı olduğu için arkadaşınızın yeni bir Social Club hesabı açması gerekmeyecek çünkü dediğim gibi RDR2'ye Epic Games hesabınıza bağlı olan Social Club hesabıyla giriş yapılacak. Cloud save seçeneği açıksa birbirine belki karışabilir tam emin değilim ama onun haricinde karışacağını düşünmüyorum çünkü save dosyaları yerel olarak PC'nizde bulunuyor.

Epic Games hesabınız bir Social Club hesabına bağlı olduğu için arkadaşınızın yeni bir Social Club hesabı açması gerekmeyecek çünkü dediğim gibi RDR2'ye Epic Games hesabınıza bağlı olan Social Club hesabıyla giriş yapılacak. Cloud save seçeneği açıksa birbirine belki karışabilir tam emin değilim ama onun haricinde karışacağını düşünmüyorum çünkü save dosyaları yerel olarak PC'nizde bulunuyor.
Hocam öyle değil. Yani arkadaşım kendi bilgisayarından ama benim hesabımdan girdiğinde benim kaldığım yerden mi devam eder yoksa başka bir kayıt dosyasıyla mı başlar?

Epic Games hesabı sizin oynadığınız ve save aldığınız hesap ile gireceğinden sizin kaldığınız yerden devam edecektir. Bulut save olayı var çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı