Farklı Şarj Aleti Kullanmak Zarar Verir mi?

ogulcang4

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar LG G4 telefonumu iPhone şarjı ile şarj ediyorum ve buna yapmaya başladığımdan beri şarjım sanki eriyor. Ortalama 10 kez şarj etmişimdir, sizce devam etmeli miyim? Çok sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonların şarj aletlerinin adaptörleri üstünde telefona gidecek olan V ve A değerleri yani Volt ve Amper değerleri yazar. Her telefonunki çoğunlukla değişkendir tıpkı bataryalarının Mah değerlerinin farklı olduğu gibi. O aynı olduktan sonra bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum fakat sizin kullandığınız telefonla iPhone şarj aletininki muhtemelen farklıdır. Sebebi bu olabilir.

İphone şarj aleti benim orjinal şarj aletimden daha güçsüz. Peki bu ne gibi zararlar verir? Ben şarj olurken baktım telefonda ısınma yok

İphone şarj aleti benim orjinal şarj aletimden daha güçsüz. Peki bu ne gibi zararlar verir? Ben şarj olurken baktım telefonda ısınma yok
Bunu ayakkabın gibi düşün ; 41 numara giyerken birden 43 numara ayakkabı giyer isen bol gelir ve rahat edemez ilerde ayağın ağrımaya başlar. Aynı şekilde 39 numara giydiğinde parmakların ayakkabıdan kaçmak istercesine zorlar. Umarım anlatabilmişimdir . Bir şeyin doğrusu verilmiş ise yanlışta doğru aramayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…