Farklı şarj kabloları S23 telefona zarar verir mi?

393763

Hectopat
Daha fazla  
Internette kaliteli farkli markalarin kablolarini gordum ama hepsi 100W 65W falan bu fotografta koyduklarim etkiler mi orijinal Samsung adaptore takacağım. (cihaz S23)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240701_205112_Trendyol.jpg
    Screenshot_20240701_205112_Trendyol.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20240701_205141_Trendyol.jpg
    Screenshot_20240701_205141_Trendyol.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20240701_205426_Trendyol.jpg
    Screenshot_20240701_205426_Trendyol.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 40
Orijinalini alsan daha iyi olur bence ama zaten hızlı şarjı destekleyen modellerde 45 watt güç tüketimi diye biliyorum sorun yapmaz muhtemelen. Aynı zamanda arkadaşın dediği gibi adaptör çakma olursa telefonda büyük sorun yaratabilir.

Internette kaliteli farkli markalarin kablolarini gordum ama hepsi 100W 65W falan bu fotografta koyduklarim etkiler mi orijinal Samsung adaptore takacağım. (cihaz S23)
Baseus, Ugreen gibi markalardan alırsan aşırı bir fark olmaz orijinal ile. Önemli olan adaptör zaten.
Adaptörün çakma, fason, dandik vb. olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Orijinal adaptör kutudan çıkmamaya başladığından beri bütün Samsung telefonlarımda Spigen adaptör ve Baseus kablo kullandım. Sıkıntı yok.
Adaptörde Spigen, UGREEN, Anker benim için tektir. Kabloda ise Baseus ve UGREEN fakat UGREEN'in örgülü modelleri Baseus'a göre bir tık pahalı. O yüzden Baseus tercih ediyorum.
Crystal Shine 100W veya Cafule serisine bakabilirsin öneririm.

Baseus, Ugreen gibi markalardan alırsan aşırı bir fark olmaz orijinal ile. Önemli olan adaptör zaten.
Adaptörün çakma, fason, dandik vb. olmadığı sürece sıkıntı olmaz. Orijinal adaptör kutudan çıkmamaya başladığından beri bütün Samsung telefonlarımda Spigen adaptör ve Baseus kablo kullandım. Sıkıntı yok.
Adaptörde Spigen, Ugreen, Anker benim için tektir. Kabloda ise Baseus ve Ugreen fakat Ugreen'in örgülü modelleri Baseus'a göre bir tık pahalı. O yüzden Baseus tercih ediyorum.
Crystal shine 100W veya cafule serisine bakabilirsin öneririm.

Hocam anlamadigim tek kisim -orijinal adaptor kutudan cikmamaya basladigindan- beri kutudan cikan adaptorler orijinal olmuyor mu ben mi yanlış anladim.

Hocam anlamadigim tek kisim -orijinal adaptor kutudan cikmamaya basladigindan- beri kutudan cikan adaptorler orijinal olmuyor mu ben mi yanlış anladim.

Kutudan çıkan adaptör orijinal oluyor. Sadece marka öneri yapmış. Sende adaptör bozulursa vs. diye yazmış olabilir. Bence kablo çok da önemli değil ama adaptörün orijinal olması şart. Arkadaşın dediği markalardan birini alabilirsin bence. Ben markalardan çok da anlamam.

Kutudan çıkan adaptör orijinal oluyor. Sadece marka öneri yapmış. Sende adaptör bozulursa vs. diye yazmış olabilir. Bence kablo çok da önemli değil ama adaptörün orijinal olması şart. Arkadaşın dediği markalardan birini alabilirsin bence. Ben markalardan çok da anlamam.

Kablo al adaptör orijinalse. Kutudan çıkan orijinal olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı