L Laxwq Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 1 2 aylıgına İstanbul'a gideceğim. Farklı bir şehirde yaşıyorum ve öğrenciyim. Yine de öğrenci için istanbulkart çıkaraibilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2022
1 2 aylıgına İstanbul'a gideceğim. Farklı bir şehirde yaşıyorum ve öğrenciyim. Yine de öğrenci için istanbulkart çıkaraibilir miyim?
Umut Akay Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 459 19 Temmuz 2022 #2 Laxwq dedi: 1 2 aylıgına İstanbul'a gideceğim. Farklı bir şehirde yaşıyorum ve öğrenciyim. Yine de öğrenci için istanbulkart çıkaraibilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet alabilmen lazım okulundan öğrenim belgesini alıp İstanbul'a gidince istanbulkart çıkartma bayisine verince çıkarmaları gerekiyor yani ben Balıkesir'liyim İzmir'de kentkart'ı öyle çıkarmıştım.
Laxwq dedi: 1 2 aylıgına İstanbul'a gideceğim. Farklı bir şehirde yaşıyorum ve öğrenciyim. Yine de öğrenci için istanbulkart çıkaraibilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet alabilmen lazım okulundan öğrenim belgesini alıp İstanbul'a gidince istanbulkart çıkartma bayisine verince çıkarmaları gerekiyor yani ben Balıkesir'liyim İzmir'de kentkart'ı öyle çıkarmıştım.