Kırmızıtuborgs Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #1 Ben Sahibinden'de bir PC buldum ama Ordu'da ben Diyarbakır'dayım. Nasıl parçalar hasar görmeden getirtebilirim? Param Güvende değil. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Ben Sahibinden'de bir PC buldum ama Ordu'da ben Diyarbakır'dayım. Nasıl parçalar hasar görmeden getirtebilirim? Param Güvende değil.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #2 Her donanımı güzelce kolilemek ve donanımları köpük [Beyaz köpükler] ile koruna bilir sadece bu geldi aklıma.
Her donanımı güzelce kolilemek ve donanımları köpük [Beyaz köpükler] ile koruna bilir sadece bu geldi aklıma.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2021 #3 PC'yi parçalara ayırıp kutuya koyarak.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #4 480139 dedi: PC'yi parçalara ayırıp kutuya koyarak. Genişletmek için tıkla... Kargocularımız kafes dövüşcüsü gibi davranıyor kolilere ama
480139 dedi: PC'yi parçalara ayırıp kutuya koyarak. Genişletmek için tıkla... Kargocularımız kafes dövüşcüsü gibi davranıyor kolilere ama
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2021 #5 Kivörti dedi: Kargocularımız kafes dövüşcüsü gibi davranıyor kolilere ama Genişletmek için tıkla... Sıfır alsan da aynı şekilde gelecek. Sünger, köpük denenebilir.
Kivörti dedi: Kargocularımız kafes dövüşcüsü gibi davranıyor kolilere ama Genişletmek için tıkla... Sıfır alsan da aynı şekilde gelecek. Sünger, köpük denenebilir.
B Berk Alpay Hectopat Katılım 15 Şubat 2020 Mesajlar 167 21 Aralık 2021 #6 Kırmızıtuborgs dedi: Ben Sahibinden'de bir PC buldum ama Ordu'da ben Diyarbakır'dayım. Nasıl parçalar hasar görmeden getirtebilirim? Param güvende değil. Genişletmek için tıkla... Bence gidip test edip almak daha mantıklı sana başka şeyler de gönderebilir sonuç olarak.
Kırmızıtuborgs dedi: Ben Sahibinden'de bir PC buldum ama Ordu'da ben Diyarbakır'dayım. Nasıl parçalar hasar görmeden getirtebilirim? Param güvende değil. Genişletmek için tıkla... Bence gidip test edip almak daha mantıklı sana başka şeyler de gönderebilir sonuç olarak.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #7 480139 dedi: Sıfır alsan da aynı şekilde gelecek. Sünger, köpük denenebilir. Genişletmek için tıkla... En kötü sağlam gelir iade şansı olur, En kötü diyarbakırda bir bilgisayarcıdan alır.
480139 dedi: Sıfır alsan da aynı şekilde gelecek. Sünger, köpük denenebilir. Genişletmek için tıkla... En kötü sağlam gelir iade şansı olur, En kötü diyarbakırda bir bilgisayarcıdan alır.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Aralık 2021 #8 Kivörti dedi: En kötü sağlam gelir iade şansı olur, En kötü diyarbakırda bir bilgisayarcıdan alır. Genişletmek için tıkla... Ben zaten havale ile alım yapmam. Orası alanın düşüneceği iş. Param Güvende ile iade edilebiliyor.
Kivörti dedi: En kötü sağlam gelir iade şansı olur, En kötü diyarbakırda bir bilgisayarcıdan alır. Genişletmek için tıkla... Ben zaten havale ile alım yapmam. Orası alanın düşüneceği iş. Param Güvende ile iade edilebiliyor.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 21 Aralık 2021 #9 Havale ile almayın. Benim 2 kez dilim yandı 3. olmasın diye uğraşıyorum.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.962 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2021 #10 Ekran kartını çıkartıp başka bir kutuya koyması yeterli olacaktır. Fakat ben başka şehirden kargoyla gelen bir bilgisayara güvenemem. Bir kere kazık yemiştim bilgisayar parçasından.
Ekran kartını çıkartıp başka bir kutuya koyması yeterli olacaktır. Fakat ben başka şehirden kargoyla gelen bir bilgisayara güvenemem. Bir kere kazık yemiştim bilgisayar parçasından.