D Doguc Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 2 28 Mayıs 2022 #1 İyi günler. Sahibinden'de anlaştığımız adam üzere 2 Nintendo oyunu takas ediceğiz. Üzerine ben 100 lira koyacağım. Kendisi Aydın'da ben ise Akhisar'dayım. Güvenli şekilde nasıl veya nereden takas yapabiliriz?
İyi günler. Sahibinden'de anlaştığımız adam üzere 2 Nintendo oyunu takas ediceğiz. Üzerine ben 100 lira koyacağım. Kendisi Aydın'da ben ise Akhisar'dayım. Güvenli şekilde nasıl veya nereden takas yapabiliriz?
Gimmly97 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 397 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #2 Biraz zor hocam güvenmeniz. Bu arada ben de NS oyunu arıyorum. Ne gibi oyunlarınız var? Para karşılığı satın almayi düşünebilirim.
Biraz zor hocam güvenmeniz. Bu arada ben de NS oyunu arıyorum. Ne gibi oyunlarınız var? Para karşılığı satın almayi düşünebilirim.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.795 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 Tanıdık vasıtası ile takas yapabilirsiniz. Siz karşı tarafın şehrinde ki tanıdığınıza veya o sizin şehriniz de ki tanıdığına gönderir takaslarsınız.
Tanıdık vasıtası ile takas yapabilirsiniz. Siz karşı tarafın şehrinde ki tanıdığınıza veya o sizin şehriniz de ki tanıdığına gönderir takaslarsınız.
Salih Gürbüz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 3.021 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 Gardrops uygulaması ile yapabilirsiniz.
D Doguc Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 2 28 Mayıs 2022 #5 Salih Gürbüz dedi: Gardrops uygulaması ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ikimizde ürünün fiyatını 5 lira yapsak takas olur mu? Gimmly97 dedi: Biraz zor hocam güvenmeniz. Bu arada ben de NS oyunu arıyorum. Ne gibi oyunlarınız var? Para karşılığı satın almayi düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda sattığım tek oyun mortal kombat 11
Salih Gürbüz dedi: Gardrops uygulaması ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela ikimizde ürünün fiyatını 5 lira yapsak takas olur mu? Gimmly97 dedi: Biraz zor hocam güvenmeniz. Bu arada ben de NS oyunu arıyorum. Ne gibi oyunlarınız var? Para karşılığı satın almayi düşünebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda sattığım tek oyun mortal kombat 11
S sadecemirac Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #6 Çözüm buldunuz mu hocam.
D Doguc Decapat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 252 Çözümler 2 9 Ekim 2022 #7 sadecemirac dedi: Çözüm buldunuz mu hocam. Genişletmek için tıkla... Güvenip riske attım hocam aynı gün kargoladık ve takip bilgilerini attık birbirimize dolandırılmadık
sadecemirac dedi: Çözüm buldunuz mu hocam. Genişletmek için tıkla... Güvenip riske attım hocam aynı gün kargoladık ve takip bilgilerini attık birbirimize dolandırılmadık
S sadecemirac Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #8 Doguc dedi: Güvenip riske attım hocam aynı gün kargoladık ve takip bilgilerini attık birbirimize dolandırılmadık Genişletmek için tıkla... İnşallah bende sorunsuz bir şekilde takas işlemini gerçekleştirebilirim.
Doguc dedi: Güvenip riske attım hocam aynı gün kargoladık ve takip bilgilerini attık birbirimize dolandırılmadık Genişletmek için tıkla... İnşallah bende sorunsuz bir şekilde takas işlemini gerçekleştirebilirim.