Çözüldü Farklı senelerde sırasıyla lisans, ön lisans ve AÖF kaydı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Farklı senelerde sırasıyla lisans, ön lisans ve ardından Anadolu üniversitelerine kayıt yaptırabiliyor muyuz acaba? Lisede bilişim (yazılım geliştirme) okudum hem yazılıma hem bilgisayar parçalarına hem de grafik derslerinde çok iyiydim. Bir 4 yıllık iki tane de açıktan 2 senelik bölüm bitirebileceğime inanıyorum fakat buna izin veriyorlar mı emin değilim.

@Teru

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önce örgün olarak lisans kaydolun. Sonra AÖF'e o sene ikinci üniversite olarak lisans veya ön lisans kaydolabilirsiniz. Sonra dediğiniz şekilde gidersiniz. Ben de öyle bir iş yaptım.

Öncelikle lisans okudum. Sonra AÖF'ten iki yıllık okudum. Lisans devam ederken AÖF'e tekrar kaydoldum ve iki yıllık bitirdim. Hepsi bitince bir daha AÖF lisans başladım. Şu an okuyorum.

Siz lisans kaydolup sonra AÖF kaydolduğunuzda başka bir üniversitenin AÖF'ünden ayrıca bir tane daha AÖF kaydolabiliyorsunuz. Örneğin ATA AÖF ve Anadolu AÖF. Aynı anda 3 üniversite. Bir de uzaktan okursanız kazanıp o zaman da 4'e kadar yolunuz var.
Önce örgün olarak lisans kaydolun. Sonra AÖF'e o sene ikinci üniversite olarak lisans veya ön lisans kaydolabilirsiniz. Sonra dediğiniz şekilde gidersiniz. Ben de öyle bir iş yaptım.

Öncelikle lisans okudum. Sonra AÖF'ten iki yıllık okudum. Lisans devam ederken AÖF'e tekrar kaydoldum ve iki yıllık bitirdim. Hepsi bitince bir daha AÖF lisans başladım. Şu an okuyorum.

Siz lisans kaydolup sonra AÖF kaydolduğunuzda başka bir üniversitenin AÖF'ünden ayrıca bir tane daha AÖF kaydolabiliyorsunuz. Örneğin ATA AÖF ve Anadolu AÖF. Aynı anda 3 üniversite. Bir de uzaktan okursanız kazanıp o zaman da 4'e kadar yolunuz var.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı