Hamza1123 Centipat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 2 4 Ağustos 2019 #1 Benim 2 hesabım var diğer hesabımda skinleri sattım ama R6 para olmayan hesapta, nasıl alacağım çıldıracağım ya R6 credisi almak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2019
Benim 2 hesabım var diğer hesabımda skinleri sattım ama R6 para olmayan hesapta, nasıl alacağım çıldıracağım ya R6 credisi almak istiyorum.
Maestro. Kilopat Katılım 26 Nisan 2014 Mesajlar 426 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çevirmen 4 Ağustos 2019 #2 O iş olmaz herhalde. R6 Kredisi Steam üzerinde satılmıyor diye biliyorum, sadece Uplay'de var, oradan alınıyor.
O iş olmaz herhalde. R6 Kredisi Steam üzerinde satılmıyor diye biliyorum, sadece Uplay'de var, oradan alınıyor.
Hamza1123 Centipat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 2 4 Ağustos 2019 #3 Maestro. dedi: O iş olmaz herhalde. R6 Kredisi Steam üzerinde satılmıyor diye biliyorum, sadece Uplay'de var, oradan alınıyor. Genişletmek için tıkla... yok r6dan mağzada alınca direk steama yönlendiriyo steam cüzdandan alıyosun ama benim para diğer hesapta işte
Maestro. dedi: O iş olmaz herhalde. R6 Kredisi Steam üzerinde satılmıyor diye biliyorum, sadece Uplay'de var, oradan alınıyor. Genişletmek için tıkla... yok r6dan mağzada alınca direk steama yönlendiriyo steam cüzdandan alıyosun ama benim para diğer hesapta işte
B bahayılmaz Centipat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #4 Hamza1123 dedi: Yok R6'dan mağzada alınca direk Steam'e yönlendiriyor Steam cüzdandan alıyosun ama benim para diğer hesapta işte Genişletmek için tıkla... Beni de yönlendiriyor ama satın alımı gerçekleştirmiyor. Ne yapmam lazım?
Hamza1123 dedi: Yok R6'dan mağzada alınca direk Steam'e yönlendiriyor Steam cüzdandan alıyosun ama benim para diğer hesapta işte Genişletmek için tıkla... Beni de yönlendiriyor ama satın alımı gerçekleştirmiyor. Ne yapmam lazım?