Farklı sürüm ROM yüklemek

octane00

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Ben geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S6 Edge telefonuma root atmıştım ama sonrasında kaldırmak istedim ve bir şey olmaz herhalde diyerek direkt root programını kaldırdım telefonumdan. Ertesi gün telefonumun şarjı bittiğinden kapandı ve şarja taktım. Full şarj olmasının ardından telefonu açmaya çalıştığımda ekranda SAMSUNG yazısı uzun bir süre yanıp söndü ancak telefon açılmadı. BIOS ekranından (telefonlardaki adını hatırlamıyorum, Recovery idi sanırım) telefonu sıfırladım ancak yine açılmadı. Ben de forumda Recep Baltaş'ın paylaştığı bir konuyu buldum ve dediklerini yaptım yeni ROM yükledim. Telefonun modeli G925T olduğu için internetten G925T ROM'u yükledim ancak telefonda T-Mobile yüklü olarak geldi ve benim SIM'imi kullandırtmamaya başladı. Sanırım G925t'deki t, T-Mobile'in. Ben G925FQ ROM'u yüklesem telefona herhangi bir zarar veya hata ile karşılaşır mıyım? Uzattığım için özür dilerim.

Çözüm
Sisteminizde takılmalar , ani donmalar , kendi kendine kapanma , kamera ve mikrofonun çalışmaması ve bazı programların çalışmaması ; SD kart ve SIM kart tanımama , şarj edildiğini anlamama ve şarj yüzdesini göstermeme gibi sorunlar olabilir.
Sisteminizde takılmalar , ani donmalar , kendi kendine kapanma , kamera ve mikrofonun çalışmaması ve bazı programların çalışmaması ; SD kart ve SIM kart tanımama , şarj edildiğini anlamama ve şarj yüzdesini göstermeme gibi sorunlar olabilir.

Çözüm
Samsung telefonlar başka model yüklemeye izin vermiyor maalesef. T-Mobile ve SİM okumama sorunu ise CSC den kaynaklı oluyor. Ayarlardan Telefon hakkında > kısmında yada farklı bir alt menüsünde Ana bant sürümü boş yada "null" olarak gözüküyordur muhtemelen.
Ayrıca Samsung cihazlara bir kere ROOT attıktan sonra geri dönüşü olmuyor maalesef sıfırdan "stock" ROM yükleyip tekrar dene olmaz ise stock recovery yükleme yine olmaz ise mecburen rootluyarak deniyeceksin biz bunu j7 serisinde böyle çözüyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı