xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar benim bir telefonum var ama çok eski bir de ablamın eski telefonu var ama ekranı kırık görüntü gelmiyor. Eğer anankart hasar almadıysa anakartlarını değiştirebilir miyim ya da bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2021
Arkadaşlar benim bir telefonum var ama çok eski bir de ablamın eski telefonu var ama ekranı kırık görüntü gelmiyor. Eğer anankart hasar almadıysa anakartlarını değiştirebilir miyim ya da bir sorun olur mu?
TryDream Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 319 Çözümler 4 21 Şubat 2021 #2 Aynı model telefonlarsa olabilir ama bu işten anlamıyorsan yapamazsın.
xXsUcUkXx Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 TryDream dedi: Aynı model telefonlarsa olabilir ama bu işten anlamıyorsan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... aynı değiller zaten bu yüzden sordum
TryDream dedi: Aynı model telefonlarsa olabilir ama bu işten anlamıyorsan yapamazsın. Genişletmek için tıkla... aynı değiller zaten bu yüzden sordum