ahmetklc123 Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Yurt dışındaki hesabımın aile paylaşımını Türkiye'deki hesabımla paylaşamıyorum yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.485 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #2 Aile paylaşımı için bölge kilidi olduğunu duymuştum. Artı 0 Eksi
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 ahmetklc123 dedi: Yurt dışındaki hesabımın aile paylaşımını Türkiye'deki hesabımla paylaşamıyorum yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2361498 Genişletmek için tıkla... Steam izin vermiyor diye biliyorum reis bir şey yapamayız hesabin ülkesini değiştir. Artı 0 Eksi
ahmetklc123 dedi: Yurt dışındaki hesabımın aile paylaşımını Türkiye'deki hesabımla paylaşamıyorum yardım eder misiniz? Eki Görüntüle 2361498 Genişletmek için tıkla... Steam izin vermiyor diye biliyorum reis bir şey yapamayız hesabin ülkesini değiştir.
KS KS ahmetklc123 Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #4 Urayn dedi: Steam izin vermiyor diye biliyorum reis bir şey yapamayız hesabin ülkesini değiştir. Genişletmek için tıkla... kral nasıl değişiliyo bilmiyorum internettede bulamadım Artı 0 Eksi
Urayn dedi: Steam izin vermiyor diye biliyorum reis bir şey yapamayız hesabin ülkesini değiştir. Genişletmek için tıkla... kral nasıl değişiliyo bilmiyorum internettede bulamadım
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 ahmetklc123 dedi: Kral nasıl değişiliyor bilmiyorum internettede bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulursam atarim sana. ahmetklc123 dedi: Kral nasıl değişiliyor bilmiyorum internettede bulamadım. Genişletmek için tıkla... Steam da region değiştirme falan yaz veya ülke değiştirme çıkması gerek. Artı 0 Eksi
ahmetklc123 dedi: Kral nasıl değişiliyor bilmiyorum internettede bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bulursam atarim sana. ahmetklc123 dedi: Kral nasıl değişiliyor bilmiyorum internettede bulamadım. Genişletmek için tıkla... Steam da region değiştirme falan yaz veya ülke değiştirme çıkması gerek.
KS KS ahmetklc123 Femtopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #6 Urayn dedi: Bulursam atarim sana. Steam da region değiştirme falan yaz veya ülke değiştirme çıkması gerek. Genişletmek için tıkla... kral buldum satın alım yapmam gerekiyo muhtemelen Artı 0 Eksi
Urayn dedi: Bulursam atarim sana. Steam da region değiştirme falan yaz veya ülke değiştirme çıkması gerek. Genişletmek için tıkla... kral buldum satın alım yapmam gerekiyo muhtemelen