Barış _0 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #1 Şimdi ben Adana'ya uzak olan bir s üniversite meslek yüksek okulunda okumaya başlasam Adana'nın merkez taraflarında bulunan X üniversitenin yurtlarında kalabilir miyim?
Şimdi ben Adana'ya uzak olan bir s üniversite meslek yüksek okulunda okumaya başlasam Adana'nın merkez taraflarında bulunan X üniversitenin yurtlarında kalabilir miyim?
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #2 Nöbetçi yurt.
Barış _0 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #3 barisakarsu dedi: Nöbetçi yurt. Genişletmek için tıkla... üni de okurken, aynı normal yurt gibi kullanabileceğim lazım ama nöbetçi yurt sadece yaz zamanı için
barisakarsu dedi: Nöbetçi yurt. Genişletmek için tıkla... üni de okurken, aynı normal yurt gibi kullanabileceğim lazım ama nöbetçi yurt sadece yaz zamanı için
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #4 Barış _0 dedi: üni de okurken, aynı normal yurt gibi kullanabileceğim lazım ama nöbetçi yurt sadece yaz zamanı için Genişletmek için tıkla... O zaman kyk çıkarsa kalabilirsin
Barış _0 dedi: üni de okurken, aynı normal yurt gibi kullanabileceğim lazım ama nöbetçi yurt sadece yaz zamanı için Genişletmek için tıkla... O zaman kyk çıkarsa kalabilirsin
Barış _0 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #5 barisakarsu dedi: O zaman KYK çıkarsa kalabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama okuduğum üniversite mesela Ankara olsun ona bağlı MYO'unda okuyor olacağım o da Ankara merkeze uzak, işte bende merkeze yakın yurt istiyorum.
barisakarsu dedi: O zaman KYK çıkarsa kalabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama okuduğum üniversite mesela Ankara olsun ona bağlı MYO'unda okuyor olacağım o da Ankara merkeze uzak, işte bende merkeze yakın yurt istiyorum.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.227 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #6 Barış _0 dedi: Ama okuduğum üniversite mesela Ankara olsun ona bağlı MYO'unda okuyor olacağım o da Ankara merkeze uzak, işte bende merkeze yakın yurt istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bizzat o ilde bulunan KYK müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirsin.
Barış _0 dedi: Ama okuduğum üniversite mesela Ankara olsun ona bağlı MYO'unda okuyor olacağım o da Ankara merkeze uzak, işte bende merkeze yakın yurt istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bizzat o ilde bulunan KYK müdürlüğünü arayarak bilgi alabilirsin.